Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Sanda Ladoși și șeful său de la circ, Bogdan Stanoevici, ”suspect de apropiați”! Idilă sau strategie de marketing?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Sanda Ladoși și șeful său de la circ, Bogdan Stanoevici, ”suspect de apropiați”! Idilă sau strategie de marketing?

Sanda Ladoși și șeful său de la circ, Bogdan Stanoevici, petrec mai tot timpul împreună. Cei doi au fost la un eveniment monden, iar prezentatoarea acestuia, Marina Almășan, a sesizat și ea apropierea dintre ei.

De Ana Maria Păsat,

Ambii lucrează, de la sfârșitul luniii februarie, la Circul de Stat, și evident că-și petrec și mult timp împreună pentru relansarea acestei instituții.

El, Bogdan Stanoevici, e director general, iar ea, Sanda Ladoși, ocupă funcția de director adjunct, responsabil cu domeniul artistic.Tot împreună, cei doi au fost recent și la un eveniment monden. Au cântat chiar în doi și o piesă de dragoste! Au dansat îmbrățișați, probabil potrivit scenariului! Fapt sesizat și de prezentatoarea galei, Marina Almășan!


CITEȘTE ȘI:  EXCLUSIV/ Numai cu aprobarea lui Borcea. Valentina Pelinei și Milan nu au voie să facă asta fără să-i ceară voie


”Sunteți suspect de apropiați”, li s-a adresat aceasta în public, mai în glumă, mai în serios!

Lucru de altfel sesizat cam de toți cei prezenți. Cum artista este căsătorită de ani buni cu Ștefan Tache, ar fi greu de crezut că între Sanda Ladoși și șeful său de la circ ar exista vreo idilă!

Apropierea lor ar putea avea legătură, posibil, cu o strategie de marketing legată de promovarea Circului de Stat, dat fiind faptul că aceștia au fost numiți în fruntea respectivei instituții fix cu scopul de a o relansa. Nu negăm însă că, împreună, Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici dau bine, ca imagine! Și se și potrivesc…. pe scenă.

Nu mai are timp suficient pentru cei doi copii

De când s-a reîntors pe scenă și este și angajată la Circul de Stat, Sanda Ladoși nu mai are timp suficient și pentru copiii săi. O recunoaște chiar ea.

”Este foarte greu de gestionat, de când sunt implicată și-n proiectul Circului de Stat. În cursul săptămânii, am timp pentru ei decât după-amiază, când ne întoarcem de la birou și-n weekend. Atunci putem face și temele. Fiul meu a fost foarte fericit că mi-am putut face timp și pentru el, că am jucat fotbal împreună”, a mărturisit Sanda Ladoși pentru Libertatea.

Cum artista este de ceva timp mai mult plecată, cei doi copii stau cu bona, care o ajută foarte mult.

Foto: Dumitru ANGELESCU/ Video: Robert HANCIAREC


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ La mai bine de trei ani de când s-au luat la bătaie pe platourile de filmare, Liviu Vârciu îl taxează pe Kamara. Ce spune despre el

Close
Închide
  Close