Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Secretul frumuseții Mirabelei Dauer constă într-un truc la îndemâna oricui. „Niciodată nu m-am fardat”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Secretul frumuseții Mirabelei Dauer constă într-un truc la îndemâna oricui. „Niciodată nu m-am fardat”

Ajunsă la venerabila vârstă de 70 de ani, toată lumea se întreabă care este secretul frumuseții Mirabelei Dauer, mai ales că artista a repetat în nenumărate rânduri că nu a avut curajul să treacă până acum pragul clinicilor estetetice.

De Denisa Macovei,

Secretul frumuseții Mirabelei Daeur

În câteva luni, Mirabela Dauer va împlini 71 de ani, însă reușește să-și ascundă vârsta. Cântăreața arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără, iar acest lucru nu se datorează unui talentat medic estetician sau a unor tratamente miraculoase, ci unui lucru care este la îndemâna oricărei femei.

„Aș trece pe la medicul estetician, dar îți spun că îmi e frică, iar acum după ultimul eveniment mi-e mult mai frică. Deci nu mai vreau să văd ace, cuțite. Știi care e chestia? Am constatat că, în atâția ani de meserie, fardul, fond de ten, pudra, accentuează ridurile. Prefer să nu mă mai machiez. Bine înafară de televiziune nu mă fardez. Niciodată nu m-am fardat”, ne-a povestit Mirabela.

Secretul frumuseții Mirabelei Daeur

Secretul frumuseții Mirabelei Daeur constă în naturalețe

Deși se simte extrem de bine în pielea ei, Mirabela Dauer nu uită că este artistă și că nu se poate prezenta oricum în fața publicului. Așa că, atunci când are evenimente, când are concerte sau este invitată la vreo emisiune TV, cântăreața apelează la serviciile specialiștilor pentru machiaj și coafură.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

„La coafor merg în fiecare săptămână. Dacă am evenimente mă duc și de trei ori pe săptămână, dar de fardat uneori mă fardez acasă, alteori acolo la studio e cel mai bine pentru că sunt profesioniști și mă las pe mâna lor. Știu mai bine, văd mai bine”, ne-a povestit Dauer, completând că nu este doar împotriva make-up-ului exagerat, ci și a părului fals.

„Nu suport peruca, mă mănâncă. Când aveam părul puțin mai lung purtam niște mese, ca niște extensii. E foarte greu. Când plecam în străinătate foarte mult în turnee nu puteam să mă duc, cum fac aici în țară, la trei zile la coafor, să mă pieptene și atunci purtam meșele alea”.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Nicole Cherry ”îl pune pe liber” pe tatăl ei. „Gata, dau de carnet și vă arăt și mașina”

VIDEO/Dan Bittman și povestea nudului furat de la el din casă, recuperat după mulți ani

Close
Închide
  Close