De Ana Maria Păsat,

Majda Aboulumosha trece printr-o perioadă extrem de bună, din toate punctele de vedere.

 

Viața sa s-a schimbat mult în bine, asta după ce a trecut printr-un divorț dureros, de tatăl fetiței sale, cântăreţul J. Yolo. Mai mult, actrița care a făcut o pauză de doi ani din viața publică, după ce a născut, a revenit pe micul ecran, în ”Ferma vedetelor”. În prezent, are o mulțime de joburi, care-i ocupă cam tot timpul. Majda vorbește totodată și despre o afacere nouă, care-i mărește veniturile și pe care o face cu plăcere.

”Viața mea s-a schimbat destul de mult. Asta se datorează faptului că m-am regăsit, am lucrat la mine, doar că până acum nu mi-am dat atâta atenție cât trebuia. Acum sunt o persoană asumată. Mă bucur de tot ce mă înconjoară, asta se vede pe chipul meu. Am afacerea mea cu tricouri pictate. Mai nou fac și prăjituri iar creșterea fetiței îmi ocupă foarte mult timp, ca și diferite alte bussines-uri. Pe lângă asta, am grijă să-mi rămână timp să mă întrețin și eu ca orice femeie”, a mărturisit artista pentru Libertatea.

Petrece mult timp în… casă

Mulatra a mai spus că petrece destul de mult timp în casă și că face prăjituri împreună cu fetița sa. În prezent, Majda iubește din nou. Actualul său partener este Mihai Ștefan, un fost iubit al lui Laurette. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, aceasta nu ar spune ”nu” unui nou mariaj.

”Se spune că iubirea schimbă chipul unui om, se vede că radiază. Sunt foarte familistă, niciodată să nu spui niciodată. Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Momentam ne bucurăm de prezentul nostru, care e unul foarte liniștit”, a adăugat aceasta referindu-se la relația pe care o are cu actualul iubit.

Foto: Dumitru Angelescu/ Video: George Capoianu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Roxana Ciuhulescu a avut probleme cu sarcina! ”Dumnezeu a avut grijă de noi!”

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură