De Ana Maria Păsat,

Vedeta pare marcată de timpul petrecut la ”Ferma vedetelor”. Actrița a învățat o mulțime de lucruri, despre care habar avea. ”Am muncit foarte mult. Pot să prind oile, am devenit specialistă”, ne spune aceasta. Mai mult, odată revenită acasă, Diana Dumitrescu și iubitul său, Alin Boroi, au discutat despre posibilitatea de a renunța la viața publică pentru a se retrage în afara Capitalei. Acolo unde să aibă o gospodărie și să crească animale! Diana nu se mai ascunde și ne dezvăluie planurile sale. 

Chiar am vorbit cu Alin cum ar fi să ne retragem din viața socială, undeva. Mult spus la țară, dar tot așa, să avem animale, o gospodărie”, a spus actrița pentru Libertatea.

Diana nu se grăbește însă să facă prea devreme acest pas. Asta pentru că, spune ea, îi place viața pe care o trăiește în Capitală.

Nu sunt pregătită să fac acum pasul ăsta. E un alt stil, mie îmi place viața de acum. Poate pe la 50 de ani, dar până atunci vreau să mă simt tânără”, a motivat aceasta.

Gătește iubitul și pentru ea

Diana Dumitrescu și iubitul său, Alin Boroi, se înțeleg foarte bine și-și împart treburile casnice. Chiar dacă actrița gătește foarte bine, partenerul său este cel care stă mai mult în bucătărie.

Știu să gătesc de toate. Dar am schimbat rolurile, acum gătește Alin. E mult mai bine așa”, a mai spus aceasta.

În rest, Diana are un program extrem de încărcat, în fiecare zi:

Merg la sală, la repetiții la canto și teatru. Și am multe contracte pe partea de online. O viață ce pare ușoară.. Dar nu e. E foarte greu. Viața mea e echilibrată”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Roxana Ciuhulescu a avut probleme cu sarcina! ”Dumnezeu a avut grijă de noi!”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens