De Ana Maria Păsat,

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat radical, în doar câteva luni.

Mai precis, la scurt timp de la divorțul de primul său soț, cu care are o fată, Ana Cleopatra. Vara trecută, vedeta s-a apropiat de colegul său de muncă, Silviu Bulugioiu și, în niciun an de la începutul idilei, cei doi și-au oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile. Mai mult, după ani în care a încercat să-i mai facă un frățior fetei sale, aceasta este acum, din nou însărcinată. Vedeta va deveni mamă pentru a doua oară în luna iulie și a ales deja numele băiețelului său: Cezar Ioan. În ultima sa vacanță însă, petrecută cu actualul soț și cu fiica ei, Roxana Ciuhulescu a avut ceva probleme cu sarcina. Vedeta s-a simțit rău și a ajuns la spital, potrivit propriilor mărturisiri.

”Îmi doream încă un copil, de mulți ani. Într-adevăr, voiam un băiețel, că aveam o fetiță. Dumnezeu mi l-a dat când mă așteptam mai puțin. Am tot făcut stimulări. Îmi doream să reîncep procedura, rămânând cu ideea că aș avea eu vreo problemă. Dar se pare că nu la mine era, pentru că s-a întâmplat natural. Merg în continuare acolo, la clinica de fertilizare, dar pentru monitorizare. Sarcina a fost ușoară la început, apoi au urmat stări de rău. În vacanța din Thailanda am avut niște surprize neplăcute, care m-au și trimis la spital. Dar Dumnezeu a a avut grijă să fim bine”, a povestit Roxana Ciuhulescu pentru Libertatea.

Naște mai devreme cu două săptămâni!

Inițial, Roxana era programată să nască la mijlocul lunii iulie. La ultima ecografie, ea a aflat însă că-i foarte posibil ca evenimentul mult așteptat să se producă ceva mai devreme.

”Probabil o să nasc la începutul lui iulie. Era preconizat la mijlocul lunii, dar dacă se dezvoltă ca până acum, atunci va fi mai devreme. E deja destul de mare, cu două săptămâni jumătate avans. Oare cu cine seamănă…”, a mai spus vedeta.

Altfel, aceasta a fost prezentă marți seară, împreună cu soțul său, la aniversarea unui salon de înfrumusețare, dintr-un mall bucureștean. Este prima ieșire la un astfel de eveniment, a celor doi, după ce aceștia s-au cununat civil, în urmă cu câteva zile.

Foto: Dumitru ANGELESCU, Video: George CAPOIANU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Nepoata Anastasiei Lazariuc seamănă izbitor cu fiica artistei, Ileana Lazariuc

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO