De Denisa Macovei,

Lidia Buble și-a dus surorile în vacanță în Maldive
Lidia se distrează fără Răzvan

Pasionată de călătorii, Lidia Buble fuge de aglomerația din Capitală ori de câte ori are puțin timp liber, pentru a se relaxa într-o destinație exotică. Dacă până acum mergea cu iubitul ei, Răzvan Simion, care își lua câteva zile libere de la matinalul pe care-l prezintă cu Dani Oțil pentru a însoți, în cea mai recentă vacanță Lidia a plecat doar în compania a două dintre surorile ei: Dana și Estera.

Lidia Buble și-a dus surorile în vacanță în Maldive
Artista a pleca în vacanță cu surorile ei Dana și Estera

Cântăreața a ales să le ducă pe fete în Maldive, ca să se bucure și ele de peisajele fabuloase pe care ea le-a descoperit în trecut, în compania lui Răzvan. Și pentru că ea a lansat invitația, tot ea a plătit integral vacanța.

Lidia Buble și-a dus surorile în vacanță în Maldive
Lidia are o relație specială cu toate surorile ei

Concediu planificat șase luni

De șase luni, cele trei surori Buble plănuiesc această vacanță ”între fete”, Lidia având permisiunea lui Răzvan să facă absolut tot ceea ce își dorește. „Matinalul” chiar i-a recomandat să se distreze cât poate de mult, căci o așteaptă o vară plină de concerte, pe care chiar el a avut grijă să i le introducă în agendă.

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui ”Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean