Mergi direct la conținut »
VIDEO / Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache s-au cuplat la aniversarea unui coleg artist
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache s-au cuplat la aniversarea unui coleg artist

VIDEO / Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache s-au cuplat la aniversarea unui coleg artist

Nicoleta Nucă trăiește, de ceva vreme, o poveste de dragoste cu un coleg de breaslă. Cântăreața recunoaște că principalul avantaj al relației este faptul că amândoi lucrează în același domeniu.

De Andreea Romaniuc Archip,

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache formează un cuplu de vreo doi ani. „Reușim să fim foarte înțelegători unul față de celălalt și față de ritmul și modul de viață pe care îl ducem. Momentan, există doar atuuri, nu ne-am lovit de probleme, deși am auzit că unii ar avea probleme de gelozie. Este o relație bazată pe încredere și maturitate. Suntem împreună deja de un an și 9 luni”, ne-a mărturisit cântăreața.

Se consiliază reciproc

Nicoleta și Alex s-au întâlnit la o petrecere, unde li s-au făcut oficial prezentările. Nicoleta știa însă de interesul pe care Alex îl manifestase deja față de ea în anumite cercuri.

Nicoleta și LAex sunt împreună de aproximativ 2 ani

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc. Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea”, a povestit, pentru Libertatea, Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă apreciază sfaturile primite de la iubitul ei

Cântăreața a adăugat că atunci când trebuie să ia o decizie pe plan muzical, simte nevoia să afle și părerea partenerului său de viață. „Este consilierul meu principal, cumva, în momentele când nu știu ce să fac sau sunt nehotărâtă în legătură cu ceva. Ne întrebăm mereu, vrem să aflăm părerea celuilalt. El are foarte multă experiență în domeniu, fiind de mulți ani în showbizul românesc. Eu am mai puțini ani la activ”, a conchis ea.

Foto: Dumitru Angelescu/ Video: Sorin Cioponea

Citește și: Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close