Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Oana Sîrbu vorbește în premieră despre fiul ei. „Face pian, are ureche muzicală, dar nu cred că va face meseria asta”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Oana Sîrbu vorbește în premieră despre fiul ei. „Face pian, are ureche muzicală, dar nu cred că va face meseria asta”

Oana Sîrbu vorbește rar spre deloc despre fiul său în vârstă de 10 ani. Făcând o excepție, artista a dezvăluit pentru Libertatea ce pasiuni ale Alexandru.

Oana Sîrbu a fost mereu foarte discretă cu viața personală. Artista și-a deschis însă sufletul și ne-a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Alexandru, de dragul căruia e decisă să renunțe cât mai repede la mașina personală, pentru a-i face plăcerea de a-l însoți în turul Capitalei cu mijloacele de transport în comun.

„Îi place să meargă cu autobuzul prin tot orașul. L-a plimbat până acum un an, doi, peste tot, bunicul lui, adică tatăl meu. Știe toate legăturile, are simț de orientare. Îi plac foarte mult trenurile. Recent, l-am luat cu mine la festivalul de la Dorohoi, unde am făcut parte din juriu, și cu toate că am avut bilet la cușetă, a stat cu ochii ațintiți pe geam. Eu nu merg cu mijloacele STB, dar voi începe. E atât de aglomerat Bucureștiul, încât cred că e funny să lași stereotipiile astea și să îmbrățișezi și o viață mai obișnuită. Să fii un om normal, din când în când. Eu nu mă dau jos din mașina proprie, dar la invitația băiețelului, o să-l însoțesc, în scurt timp, cu metroul și cu autobuzele”, a mărturisit Oana Sîrbu pentru Libertatea.

Îi corectează temele, dar nu se pricepe la matematică

Artista ne-a mai spus că-și face mereu timp să-i verifice lui Alexandru, care acum este în clasa a III-a, temele și cunoștințele dobândite la ore. Doar că la matematică nu se pricepe. Așa că a găsit persoana potrivită care să o înlocuiască.

„Îl ajut mai mult la materiile umaniste. Fac cu el la limba română. E foarte dificil, materia avansează rapid și dacă nu învață în fiecare zi ce se predă la școală, se aglomerează. Trebuie să-i verificăm, să le fim alături. Nu ne putem baza doar pe școală. El nu e la after school, dar rămâne câteva ore după la școală, unde-și face temele. Eu îl verific acasă la engleză, la gramatică. Facem și la muzică. La matematică nu mă pricep, dar are pe cineva care-l ajută”.

Oana Sîrbu și-a dat fiul și la cursuri de muzică, dar nu crede că Alexandru își va face o meseria din asta:

„El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea”.

Foto: Dumitru ANGELESCU/ Video: Bogdan SOROCAN

Citește și:

EXCLUSIV | Descoperire istorică! Un brașovean și un iranian au găsit, ascuns într-un dulap de epocă și neatins de 80 de ani, dosarul pe care Antonescu l-a trimis cu armata la Moscova ca să revendice tezaurul României!

Close
Închide
  Close