Mergi direct la conținut »
VIDEO/ What’s Up a slăbit 30 kg și vrea să mai dea jos câteva! „Mama m-a făcut pufarină”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ What’s Up a slăbit 30 kg și vrea să mai dea jos câteva! „Mama m-a făcut pufarină”

VIDEO/ What’s Up a slăbit 30 kg și vrea să mai dea jos câteva! „Mama m-a făcut pufarină”

Mai ceva ca o divă după o sarcină cu tripleți, What’s Up s-a ambiționat să scape de surplusul de kilograme și să arate ca un star veritabil. A dat jos 30 de kilograme până acum și la vară vrea să-și expună „pătrățelele” pe plajă.

De Denisa Macovei,

Whats Up a slăbit 30 kg și vrea să mai dea jos câteva

Whats Up este mai slab cu 30 de kilograme

Whats Up spune că i-a luat ceva vreme până să descopere metoda cea mai eficientă de a slăbi. A învățat însă din propriile greșeli și mai are doar un pas ca să atingă perfecțiunea. „Am slăbit 30 de kilograme și mai am foarte puțin. Nu mi-am văzut niciodată pătrățelele de pe burtă, nu știu dacă sunt romburi,  triunghiuri, pătrățele și vreau să le văd”, ne-a spus cântărețul, mărturisindu-ne că o parte din vină o are și mama lui, care toată viața i-a spus să mănânce că este mult prea slab: „Acum, mama zice să mă opresc cu slăbitul, că nu mai am ce să dau jos, dar eu știu că mai am și vreau să scot și eu buricul la soare, la vară. Mama ea m-a făcut prima oară «pufarină», pentru că știi cum e, mama îi dă mereu copilului să mănânce, iar eu, copil fiind, nu-mi dădeam seama că vor fi repercusiuni. Mă trezeam că mă tot îngrășam, apoi făceam mai mult sport, mâncam mai puțin și reușeam să slăbesc, dar mă îngrășam la loc, pentru că îmi place mâncarea și mama mă certa că am slăbit prea tare. Practic, niciodată nu am reușit să-mi văd «pătrățelele», oricât de mult sport am făcut”.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 
Whats Up a slăbit 30 kg și vrea să mai dea jos câteva

Artistul și-a schimbat și regimul alimentar

„Am făcut și handbal, și baschet, numai că niciodată nu am fost la fel de perseverent ca în ultimii trei ani”

Dacă în adolescență nu punea accent pe aspectul fizic, odată ce a intrat în lumina reflectoarelor, Whats Up și-a dat seama că e foarte important cum arăți, chiar și în cazul bărbaților. A făcut mult sport și a încercat să țină diete, însă abia în ultimii ani a început să se vadă cu adevărat rezultatele. „Chiar am făcut sport. Am făcut și handbal, și baschet, multe, numai că niciodată nu am fost la fel de perseverent ca în ultimii trei ani. Mi-am dat seama că o încurc pe Irina (designerul care îi face hainele – n.r.), că veneam la probă și eram cam rotunjor, totul plesnea pe mine și nu era bine, că nu era estetic, iar în industria noastră, vrei, nu vrei, se pune accent și pe estetic”, ne-a mai spus cântărețul, fericit că acum îi vin perfect hainele pe care și le cumpărase pe vremea când era mai plinuț. „Pantalonii îmi veneau strâmți și acum sunt niște pantaloni largi. Atunci erau mulate, acum arăt ca un rapper, cum vrea sufletul meu”, se amuză el.

VIDEO: Dumitru Angelescu


În căutarea lui Gică (2). Crima. Povestea nopții care a șocat Suedia. Cum a fost ucis un cerșetor român în Huskvarna

Close
Închide
  Close