MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2018 21:00

VIDEO/ Detalii din culise. Nunta fiicei Irinei Loghin a fost spectacol! A avut prezentator și toți invitații au susținut recitaluri!

Distribuie

De sâmbătă seara și până în zorii zilei de duminică, o parte importantă din lumea bună a muzicii populare și de petrecere au fost alături de Irina, fiica Irinei Loghin, la nunta acesteia cu Bogdan Barbu.

Imediat după ceremonia religioasă, alaiul de nuntași s-a pus pe petrecut la un cochet restaurant situat pe malul Lacului Floreasca, petrecere de cinci stele unde s-a cântat și s-a dansat până în zorii zilei următoare.

Programul artistic a fost unul pe placul artistei Irina Loghin (care a fost mai emoționată ca niciodată!) și ticluit de cei ce le-au devenit nași mirilor, Alina și Romeo Negoiasa, cunoscuți în lumea muzicală drept Alesis.

Toți invitații au susținut recitaluri, nașii în mod special, dar și cea mai bună prietenă a soacrei mici, Maria Dragomiroiu. Fuego, practic devenit 'fratele' miresei după ce a numit-o pe Irina Loghin mama adoptivă, a avut, desigur, contribuția lui la eveniment. Una emoționantă, după spusele asistenței.

Invitații au cântat acompaniați, cum altfel, de o orchestră folclorică. Ca un veritabil spectacol, nunta a avut și prezentator: galantul Octavian Ursulescu a urcat pe scenă și a avut rolul de a-i ține pe invitați 'în priză' până la orele dimineații. Căci nimeni nu a 'dezertat' mai devreme.

 'Totul a fost perfect, niciun invitat nu a plecat înainte de 5 dimineața!'

Imediat după petrecere mirii au plecat în luna de miere.

'A ținut vremea cu noi, nu a plouat de loc. Ne-am fi dorit să le fim alături finilor noștri și în vacanța în care au plecat însă vom pleca împreună în cea de-a doua vacanță 'de miere', ne-a declarat cel ce le-a devenit părinte spiritual mirilor, solistul Romeo Negoiasa.

Mireasa, care n-a scăpat de distractivele tradiții de nuntă, inclusiv furatul său, a fost dansată în cel mai așteptat moment al serii de cel ce i-a devenit soț, pe muzica lui Fuego. Mirii au mai avut o pereche de nași, Gabriel și Coca Barbu.

 

CITESTE SI: VIDEO/ Alex Velea n-a mai mers cu trenul din 2006. Am fost la mare cu Matteo. N-aveam nici un ban'

 

 

Citește mai multe despre alesis nas, Irina Loghin și Nuntă pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii