Mergi direct la conținut »
VIDEO/Jorge a fost traumatizat. „Am pățit asta toată copilăria și uite ce am ajuns”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Jorge a fost traumatizat. „Am pățit asta toată copilăria și uite ce am ajuns”

VIDEO/Jorge a fost traumatizat. „Am pățit asta toată copilăria și uite ce am ajuns”

În momentul în care Jorge a apărut îmbrăcat ca o femeie și mergând impecabil pe tocuri, toată lumea a rămas suprinsă de abilitățile lui, mai ales că e destul de greu de rezistat pe niște tocuri de 14 centimetri. Toate acestea se datorează faptului că Jorge a fost ...traumatizat în copilărie.

De Denisa Macovei,

Jorge poate să le dea clasă multor femei în ceea ce privește mersul corect cu pantofii cu toc înalt, având o ținută perfectă. Deși toată lumea are impresia că artistul și-a descoperit acest talent odată cu participarea la emisiunea concurs „Te cunosc de undeva” unde era nevoit să intre și în pielea unor cântărețe, se pare că toate acestea i se trag de pe vremea când era doar un copil.

Fiind cel mai mic din familie, sora împreună cu prietenele și verișoarele, il transformau pe Jorge într-o fetiță. „Am pățit asta toată copilăria mea și uite ce am ajuns: să merg pe tocuri și să mă machiez. Asta făcea sora mea cu prietenele ei, verișoarele. A fost un pre „Te cunosc de undeva””, ne-a povestit amuzat artistul.

Jorge a fost traumatizat în copilărie de sora și verișoarele lui

Deși acum râde când își aduce aminte de creativitatea surorii sale, Jorge a rămas cu sechele și speră ca fiul lui, David, să nu aibă parte de același tratament, mai ales că aproape zilnic este înconjurat de cele două surori mai mari: Kari și Ilinca. „A fost foarte drăguț la petrecere. Copiii s-au simțit foarte bine și asta era cel mai important. Au venit cred că vreo 25 de copii. Mai sunt om pentru că am avut ideea să facem la un loc de joacă, unde era absolut tot ce aveam nevoie, iar noi, adulții, am stat cuminți la masă și i-am lăsat pe copii să facă toate nebuniile de pe lume. S-au distrat, au alergat. A fost și David normal. Cum să lipsească el. Deocamdată nu l-au machiat pe David, dar nu le da idei”, ne-a mai povestit Jorge, completând că are încredere în caracterul puternic al lui David și speră că nu se va lăsa manipulat de surorile mai mari. „El e mai serios așa. E foarte serios. E vorbăreț. Nu râde la glumele proaste, adică nu este impresionat dacă vine cineva la el să-l gâdile. Nu se impresionează așa de ușor”.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ După ce a schimbat 14 bone pentru copii, Ellie White s-a lecuit: “Am decis să ne ocupăm noi”

 
 
Close
Închide
  Close