MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 20:50 , de Florian Gheorghe

VIDEO/Leo Iorga, aplaudat de mii de oameni pentru puterea sa de luptă. A cântat impecabil, așezat pe un scaun

Distribuie

Marți seara, la Romexpo, mii de oameni au aplaudat reîntâlnirea cu veteranii rock-ului românesc, este vorba de Compact B, în mod special pe Leo Iorga, solistul  ce a încântat multe generații, pentru admirabila sa luptă de a fi pe scenă.

Știută fiind admirabila sa luptă cu boala  Leo a făcut un efort mare pentru a fi alături de muzicienii care au scris file frumoase de istorie în muzica românească, Costi Cămărășan, cel ce a pus bazele Compact în urmă cu patru decenii, Leluț Vasilescu și vechiul său camarad de la Compact B, Adi Ordean. Cea mai important concert de la reunirea lor a fost unul cu emoții căci Leo nu a putut urca pe scenă în ultimul weekend din cauza unei stări de oboseală accentuată, artistul fiind weekend de weekend angrenat într-un turneu concertistic de amploare, ”România în Sărbătoare” și care va dura până la sfârșitul anului.

 

Ritmul concertelor dar și medicamentația l-au surmenat și a intrat într-un repaus prelungit. Însă șansa de a fi alături de The Scorpions la ultima întâlnire a celebrilor rockeri cu publicul român i-a dat putere artistului de a recapitula în fața a peste 5000 de spectatori frumoasa poveste muzicală  Compact B, amintim ”Mă voi întoarce”, ”Cine esti tu oare?” ori ”Cine-i vinovat? ”.

Emoționanta despărțire cu spectatorii a fost una sub semnul aplauzelor furtunoase, minute în șir, în special pentru lupta lui Leo Iorga de a încânta publicul trecând peste problemele sale, unele foarte serioase. Ajutat de un scaun, pe scenă, Leo cântat cu o putere amirabilă, amintind românilor cele mai frumoase melodii lansate în perioada ‘88-‘95.

 

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ O mai ții minte pe Betty de la Etnic? Daneaseză salsa, cântă electro și s-a împăcat cu fostul iubit

 

Citește mai multe despre leo iorga, compact b și Scorpions pe Libertatea.

Comentarii