De Livia Lixandru,

Repetițiile nu au fost deloc ușoare pentru această etapă a competiției, iar antrenorii le-au cerut elevilor să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită o nouă șansă. În timp ce Irina va admite că a fost surprinsă încă de la primele acorduri interpretate de una dintre fetele din echipa ei.

”Eram la repetiții și toată lumea a avut piele de găină. E nativ ceea ce face ea”, a spus Irina. Horia este de părere că nu simte că toți concurenții se pregătesc la fel de mult. ”Parcă nu vor să treacă mai departe, nu vor aplauze”, spune el.

Cei patru antrenori intră în luptă cu așteptări foarte mari, iar comentariile acestora vor fi foarte sincere după fiecare moment de pe scenă.

Horia Brenciu, impresionat de unul dintre concurenți

La finalul uneia dintre jurizări, după ce va asculta argumentarea colegului ei, Irina spune: ”Smiley e foarte imprevizibil. Putea să fie mai dulce”. Pe de altă parte, Tudor se va bucura de comentariile făcute de Horia Brenciu și va recunoaște: ”Îmi place acest discurs!”.

Cum Horia încă nu și-a folosit butonul pentru a salva pe cineva, unul dintre concurenții eliminați în această seară va interpreta una dintre piesele lui pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să exclame.

”Așa arme nu s-au folosit”. Rămâne de văzut dacă va reuși să-l impresioneze pe antrenor și să fie salvată sau se va opri în această etapă a compeției.

Citeşte şi:

Un expert în lucrul cu fosfura de aluminiu dezvăluie adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara. ”Gazul ăsta distruge și echipamentele de protecție!”

Iohannis, Dăncilă, romii și “novum”-ul | Problematica romilor apare pentru prima oară într-o campanie electorală

Andreea Esca, dezvăluiri despre ședința foto cu fiica ei. Cum se înțelege vedeta cu Alexia. „Mă sună tot timpul”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați