«Halca» e mai mare în cuplu


Mihai Morar & Daniel Buzdugan, Romică Ţociu & Cornel Palade, Răzvan Simion & Dani Oţil, Stela Popescu & Alexandru Arşinel s-au promovat încă de la începutul activităţii lor în echipă. În mod evident, în conştiinţa fanilor sunt doi. Oricând şi-ar dori, dacă şi-ar dori, să meargă pe drumuri separate, şansa reuşitei este tandemul. În aceste condiţii, rămân în formula care i-a consacrat şi dincolo de micul ecran, în activitatea de maeştri de ceremonii, la evenimentele private la care sunt invitaţi. Şi pentru că sunt doi, şi onorariul e mai gras. Morar & Buzdugan ori matinalii de la Antena 1 percep 3.000 de euro dintr-un foc, veteranii Ţociu şi Palade se mulţumesc cu 2.000, iar mai vârstnicii Stela şi Arşinel merg şi pe 1.500.

Vedetele «Epocii de aur» merg pe 1.000 de euro

Pe lista vedetelor dispuse să facă atmosferă la întrunirile mondene private se află şi câteva dintre cele care şi-au început activitatea înainte de Revoluţie. De exemplu, Octavian Ursulescu, prezentator care a făcut o carieră din găzduirea evenimentelor muzicale şi de modă, sau Anca Ţurcaşiu, actriţă, cântăreaţă şi, de câte ori are cerere, MC. Amândoi au, conform informaţiilor furnizate de organizatori, un onorariu…. rotund: 1.000 de euro.

Mădălin Ionescu şi Dan Capatos împart ratingul şi tariful

Rivali cu notorietate şi protagonişti ai unor atacuri pe care şi le-au împărţit în direct, în faţa telespectatorilor, care mutau de pe Antena 1 pe Kanal D şi invers pentru a nu pierde vreo replică, Dan Capatos şi Mădălin Ionescu  mai au ceva în comun, în afara segmentului orar pe ca-re-şi desfăşoară activitatea nocturnă televizată: onorariul pentru evenimentele private. Deşi nu se omoară cu genul acesta de activităţi paralele şi nici nu au mare căutare, cei doi figurează în baza de date a organizatorilor de evenimente cu un tarif de 1.500 de euro. Nu la pachet, ci separat.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Iuliana Tudor a moştenit onorariul Andreei Marin


După plecarea Andreei Marin (foto dreapta) de la “Surprize, surprize” şi implicit de la TVR, pe “tron” a urcat Iuliana Tudor (foto sus), devenită prim-vedetă a postului naţional. Se pare că Iuliana a moştenit şi cota de piaţă a “Zânei!, ajungând ca, în prezent, să fie remunerată la evenimentele private pe care le prezintă la acelaşi nivel cu fosta ei colegă: 1.500 de euro. Dacă Iuliana acceptă cam orice gen de manifestare, Andreea merge mai mult pe prezentări de produse.

Fetele şi Andrei Gheorghe se vând cel mai ieftin


Preţuri mai accesibile au Cosmina Păsărin, Ilinca Vandici şi Andrei Gheorghe. Cei trei merg pe onorarii de 800 de euro, dar, agonisesc binişor din această activitate. Din ce în ce mai rar pe la televizor, Cosmina Păsărin chiar şi-a făcut o menire din prezentarea evenimentelor mondene private sau publice, aşa că bruneta şi-ar putea trece în CV ca job permanent cel de MC.

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni