MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2015 13:25

VULPIX REVINE! Ascultă aici noul single ”Încă doare”

Distribuie

Vulpix, originar din Caransebes, si-a inceput activitatea artistica in anul 2008, si in timp s-a adaptat unor stiluri muzicale variate, dar care aveau la baza hip-hop-ul.
A lansat pana acum 2 albume iar acum a decis ca e momentul sa faca o schimbare majora de atitudine si sound. Artist al casei de discuri Voices Media de mai bine de un an si jumatate, Vulpix ne prezinta un nou vibe, un stil diferit fata de piesele lansate pana acum, un pachet fresh ce marcheaza directia muzicala pe care o va aborda cantaretul de acum incolo.
„Piesa „Inca doare” am scris-o in studio iarna, eram singur si ascultam niste instrumentale de la un prieten.Cum iarna este anotimpul meu preferat cand am dat peste instrumentalul piesei „Inca doare”, am stiut exact ce trebuie sa scriu pe ea si feelingul piesei ce urma sa se contureze.”
Instrumentalul piesei a fost realizat de un producator din Statele Unite ale Americii, versurile si liniile melodice fiind compuse de Vulpix, iar mixingul si masteringul au fost efectuate de Costin Milon la Super Sound Studio.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii