MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2018 20:03

Modelul basarabean Xenia Deli așteaptă primul său copil cu soțul milionar în vârstă de 65 de ani

Distribuie

Modelul basarabean Xenia Deli așteaptă primul său copil cu soțul milionar în vârstă de 65 de ani. Frumoasa moldoveancă, devenită celebră după ce a apărut în videoclipurile lui Justin Bieber și Calvin Harris, și-a arătat pe Instagram burtica de gravidă, scrie Daily Mail.

Xenia Deli, în vârstă de 28 de ani, este căsătorită din 2016 cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 65 de ani. Cei doi au făcut o nuntă luxoasă care a costat aproape un milion de euro, de pe insula grecească.

Înainte de a se căsătorii cu milionarul egiptean, Xenia a fost un model celebru apărând pe coperțile unor publicații celebre precum Playboy FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar și Maxim.

Basarabeanca a mai fost căsătorită înainte cu fotograful Patrick Cox pe care l-a cunoscut pe când era chelneriță și făcea cursuri de modeling.

Acum, ea și-a anunțat cei 850.000 de fani de pe Instagram că  va deveni mamă pentru prima dată. Anunțul a fost făcut printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată cu un maieu galben, are părul împletit în două cozi cu meșe roz și își ține în brațe burtica crescută.

Foto: Instagram/ Xenia Deli


Citește și: O britanică și-a găsit mătușa de mult pierdută când i-a oferit unei bătrâne un cadou pentru împlinirea a 100 de ani


Citește mai multe despre xenia deli, model și sarcină pe Libertatea.

Comentarii