Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu, pomenită cu întârziere. Fostele manechine vor să-i fac parastas în scurt timp
Entertainment Libertatea > Entertainment > Zina Dumitrescu, pomenită cu întârziere. Fostele manechine vor să-i fac parastas în scurt timp

Zina Dumitrescu, pomenită cu întârziere. Fostele manechine vor să-i fac parastas în scurt timp

Cu fiul, Cătălin Negreanu, total dezinteresat de obiceiurile creștine, Zina Dumitrescu nu a fost pomenită la 40 de zile. Însă în scurt timp, fostele sale protejate îi vor face parastasul.

De Ana Maria Păsat,

Fostele manechine ale Zinei Dumitrescu – Dana Săvuică, Romanița Iovan, Valentina Pelinel și alte vedete care au intrat în lumea modei ajutate de ea – au decis să-i facă parastas regretatei creatoare de modă, când au văzut că n-a avut unul, așa cum se obișnuiește, la 40 de zile.

Zina Dumitrescu, pomenită cu întârziere

Zina Dumitrescu a avut parte de ultima sa petrecere la împlinirea vârstei de 80 de ani. Acum tot fetele sale îi fac parastasul

Acestea nu au stabilit încă data, fiindcă își doresc ca la pomană să fie prezente toate fostele manechine care au iubit-o pe Zina, însă, potrivit apropiaților, parastasul va avea loc în cel mai scurt timp.

Dana Săvuică se ocupă, în mare parte, de organizare. De altfel, tot ea s-a ocupat și de organizarea ultimei petreceri de care a avut parte Zina Dumitrescu, la împlinirea vârstei de 80 de ani. Valentina Pelinel o va ajuta și ea, cât va putea, în timp ce se împarte între creșterea celor trei copii și afacerile lui Borcea, ajuns din nou în penitenciar.

De pregătirea mesei se vor ocupa bucătăresele de la azilul în care și-a petrecut Zina Dumitrescu ultimii ani. Pentru că ele știu cel mai bine ce-i plăcea ei să mănânce.

CITEȘTE ȘI:

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA | Mii de oameni pe străzile din Rakovski, în așteptarea Papei Francisc. Suveranul Pontif a salutat mulțimea din papamobil

 

Close
Închide
  Close