1. Pui carnea sau alimentele în tigaia rece

Se întâmplă adesea când gătim să ne grăbim și punem carnea sau legumele direct în tigaia rece, fără să o mai încălzim înainte. De aceea se și lipsesc, apoi se ard și mâncarea capătă un gust neplăcut. Pune tigaia pe foc cu câteva minute înainte de a găti și pune și puțin ulei.

2. Prăjești peștele prea mult

Un pește prea bine prăjit sau copt la grătar nu mai are nicio dulceață și nicio savoare. Devine elastic sau tare, uscat și lipsit de gust, uneori. Fii atentă la timpul de preparare menționat în rețetă.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior
HOROSCOP

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior