MENIU CAUTĂ

7 lucruri mai importante decât sexul într-o relaţie

Distribuie

Încrederea
Tot sexul din lume nu va compensa lipsa de încredere într-o relaţie. Dacă acest ”mic detaliu” nu există, atunci nu sunteţi decât doi străini compatibili în aşternut. Trebuie să ştii că te poţi baza pe jumătatea ta şi să nu te îndoieşti de sentimentele şi fidelitatea sa. Gândeşte-te că aţi ajuns la un punct în relaţie în care vă puneţi pe ”tavă” inima şi sunteţi sinceri unul cu celălalt.
Respect
Între doi parteneri ar trebui să existe respect. Amândoi aveţi nevoie de apreciere unul din partea celuilalt, trebuie să preţuiţi timpul pe care îl petreceţi împreună, spaţiul şi valorile fiecăruia. Imediat ce se pierde respectul, toată relaţia este ca pierdută.
Dragostea
Este un sentiment implicit într-o relaţie, pe care nu îl poţi descrie în cuvinte, însă ştii atunci când îl ai faţă de persoana cu care eşti implicată în relaţie. Sexul şi dragostea pot face casă bună împreună, ceea ce este ideal pentru un cuplu, însă sunt lucruri total diferite.
Pasiunea
Şi nu ne referim la sexul pasional. Este crucial să-i stârneşti sentimente puternice iubitului tău, iar dacă şi el simte la fel de intens, atunci iubirea voastră este protejată de pasiunea care o guvernează.
Citește mai departe pe unica.ro

Comentarii