MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2016 11:24

Afla care sunt efectele intunecate ale masturbarii asupra barbatilor

Distribuie

Putine sunt persoanele care n-au incercat fie si macar o singura data sa se masturbeze. Nu este de mirare faptul ca au aparut teorii care se bat cap in cap in ceea ce priveste efectele pe care aceasta activitate o are, in special asupra barbatilor. Unele sustin ca ar rezultatele ar fi pozitive altele, dimpotriva, anunta apocalipsa pentru ce care se masturbeaza. 

Unele dintre cele mai des intalnite mituri urmane sunt urmatoarele: „Masturbarea cauzeaza acnee?” Pai in acest caz 95% dintre barbati ar umbla avand fetele pline de cosuri. Autosatisfacerea conduce la sterilitate, nu-i asa? Ei bine si la aceasta intrebare raspunsul este unul negativ. Este adevarat ca ejacularile consecutive vor reduce cantitatea de lichid seminal, insa doar pe termen scurt. Probabil va amintiti si de celebra poveste cu crescutul parului in palma, insa nimic nu este adevarat.

Ce stim cu siguranta despre masturbare? Ca ii face pe oameni sa se simta bine. De asemenea, onania ii ajuta pe cei care au probleme cu somnul, reduce stresul, durerile de cap, anxietatea, imbunatateste sistemul imunitar, creste nivelul endorfinei din corp si are efecte benefice asupra prostatei. Si totusi, exista si parti intunecatei ale masturbarii pe care adeptii sai ar trebui sa le afle, mai ales cele asociate, asa numitei onanii cronice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Comentarii