• Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Iar cel mai important obiect în astfel de condiții meteorologice este umbrela. Aceasta poate fi considerată nu doar un lucru util, ci și un accesoriu atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii așa că vei avea nevoie de câteva informații esențiale pentru a cumpăra cea mai potrivită umbrelă pentru tine.

Cum alegi cea mai potrivită umbrelă pentru tine

Nu toate umbrelele sunt la fel și nu toate sunt rezistente la vânt și la uzură. Sunt umbrele care se strică după câteva zile de utilizare, iar altele care rezistă mai mulți ani.

Atunci când alegem o umbrelă trebuie să ne uităm la design, culoare, dimensiune și eticheta cu numele producătorului. Aceste criterii ar trebui să fie suficiente deoarece o umbrelă este un accesoriu simplu, iar calitatea determină, în mare măsură, durata sa de viață.

Însă, alegerea celei mai bune umbrele nu depinde doar de aceste aspecte. Pentru a alege cea mai potrivită umbrelă pentru tine și nevoile tale va trebui să ții seamă și de alte detalii.

O studentă din Iași povestește ce însemna să fii voluntar la agenția de modele Kasta Morrely: montat scene și întâmpinat invitații pe la nunți
Recomandări
O studentă din Iași povestește ce însemna să fii voluntar la agenția de modele Kasta Morrely: montat scene și întâmpinat invitații pe la nunți

Astfel, o umbrelă trebuie să fie deopotrivă elegantă, frumoasă, dar și rezistentă la vânt pentru ca atunci când mergi la serviciu, la o întâlnire de afaceri, la un eveniment ori la o plimbare prin parc să fii bine protejat atât de ploaie, cât și de vânt.

Atunci când mergi în magazin ca să-ți achiziționezi acest accesoriu va trebui să-l verifici în detaliu. Iată ce ar trebui să mai verifici:

  • deschide și închide umbrela de mai multe ori ca să verifici cât de bine funcționează mecanismul;
  • inspectează cu atenție cupola umbrelei pentru a identifica posibile ciupituri ale materialului ori îndoituri ale spițelor de susținere;
  • verifică locurile unde materialul este prins de spițe și evaluează-i fiabilitatea deoarece la modelele mai ieftine acestea sunt doar cusute, în timp ce produsele mai scumpe sunt dotate cu capace din plastic care protejează punctele de prindere;
  • verifică protecțiile din plastic să nu fie crăpate ori să lipsească pentru că rolul lor este acela de a proteja împotriva scurgerii apei pe la cusături și împotriva ruginei;
  • verifică stabilitatea umbrelei zdruncinând-o ușor pentru că, la un model mai ieftin, poate apărea un „joc” al spițelor ceea ce va duce la o deteriorare precoce;
  • verifică vârful umbrelei pentru că, la produsele de top, vârful este rotunjit și este finisat cu lemn ori cu un plastic mai rezistent.
Dezvăluiri din culisele arestării lui Niculae Bădălău: Nu a fost prins în flagrant, ci pe baza interceptărilor făcute în urma denunțului unui primar
Recomandări
Dezvăluiri din culisele arestării lui Niculae Bădălău: Nu a fost prins în flagrant, ci pe baza interceptărilor făcute în urma denunțului unui primar

Cel mai bune umbrele de ploaie

Oferta este foarte variată și de multe ori timpul nu ne permite să parcurgem ghiduri complexe, cu elemente tehnice detaliate, așa că o să-ți prezentăm câteva dintre cele mai bune și accesibile modele de umbrele care ne-au atras atenția.

Una dintre cele mai bine vândute modele este Umbrela de Lux pliabilă „Royal Walk”, cu deschidere și închidere automată, pentru femei și bărbați, compact, protecție ploaie, iscare rapidă, neagră. Este prevăzută cu un sistem de deschidere și închidere automată și oferă o zonă de protecție împotriva ploii pentru două persoane. Poate fi folosită atât de femei, cât și de bărbați și este disponibilă în patru culori: roșu, grena, albastru și negru.

Umbrela de Lux pliabilă „Royal Walk”
Umbrela de Lux pliabilă „Royal Walk”

Pentru doamne și domnișoare recomandăm Umbrela femei OEM, Pliabil, Roz. Această umbrelă oferă atât protecție împotriva ploii, cât și protecție solară, este realizată dintr-o țesătură impermeabilă, iar pliată are dimensiuni similare cu cele ale unui telefon mobil, astfel că poate fi transportată în geeantă sau chiar în buzunar.

OFICIAL. Generalul Cristian Radu, adjunctul șefului IGSU, s-a pensionat la 49 de ani. Klaus Iohannis a semnat decretul. Generalul este inculpat într-un caz scos la lumină de Libertatea acum o lună
Recomandări
OFICIAL. Generalul Cristian Radu, adjunctul șefului IGSU, s-a pensionat la 49 de ani. Klaus Iohannis a semnat decretul. Generalul este inculpat într-un caz scos la lumină de Libertatea acum o lună
Umbrela femei OEM, Pliabil, Roz
Umbrela femei OEM, Pliabil, Roz

Un alt produs de calitate este Umbrela automată pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaie, protecție UV, rezistentă, transparentă. Umbrela este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce o face robustă și ușoară. Are sistem de deschidere automată, astfel că, de îndată ce va începe să plouă, vei fi acoperită de aceasta frumoasă umbrelă.

Umbrela automată pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaie
Umbrela automată pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaie

Un model la mare căutare în rândul bărbaților mai ales este Umbrela de Lux Royal Walk, deschidere automată, protecție ploaie, protecție vânt, 120cm, pentru doua persoane, mâner clasic din lemn, 16 tije fibra de sticla. Este o umbrelă elegantă, rezistentă la ploaie, dar și la vânt, suficient de mare pentru două persoane, are cadru din aluminiu, 16 spițe din fibră de sticlă și un mâner confortabil din lemn curbat în forma literei J. Este oferită în cinci culori: roșu, grena, albastru, verde și negru.

Umbrela de Lux Royal Walk, deschidere automată
Umbrela de Lux Royal Walk, deschidere automată

Tot pentru bărbați îți recomandăm Umbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automată, RPET 190T, 120 cm. Este realizată din materiale reciclate, oferă protecție pentru două persoane, are sistem de deschidere automată și un design în două culori. Cadrul este metalic, spițele sunt realizate din fibră de sticlă, în timp ce mânerul este din polipropilenă. Această umbrelă este rezistentă la ploi și la furtuni.

Umbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automată
Umbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automată

Umbrele de ploaie rezistente la vânt

Gama de umbrele rezistente la vânt este la fel de variată, însă Umbrela pliabilă, rezistentă la vânt, uscare rapidă, auto-deschidere, 105 cm, Negru/Galben oferă un excelent raport preț/calitate. Oferă acoperire dublă la interior și la exterior, deschidere automată cu un singur buton, iar cupola este susținută de 16 spițe metalice. Umbrela este foarte ușor de transportat, ea cântărind doar 550 de grame, la dimensiuni de 33×6 cm (închisă).

Umbrela pliabilă, rezistentă la vânt, uscare rapidă, auto-deschidere
Umbrela pliabilă, rezistentă la vânt, uscare rapidă, auto-deschidere

Un articol foarte accesibil dedicat reprezentantelor sexului frumos este Umbrela Bellevue, transparentă, rezistentă la vânt. Aceasta are tijă și spițe din metal, terminații și mâner tip baston din plastic transparent cu efect de bule de aer și are o greutate de doar 320 de grame.

Umbrela Bellevue, transparentă, rezistentă la vânt
Umbrela Bellevue, transparentă, rezistentă la vânt

De asemenea, doamnele și domnișoarele pot alege din ofertă și Umbrela pentru femei Umenice, pliabilă, automată, 101,6 cm, verde. Această umbrelă premium este ușoară, fiabilă și super rezistentă la vânt și are dimensiuni compacte. Asta o face ideală pentru călătorii, putând fi transportată în borsete, genți, rucsacuri, serviete ori în torpedoul mașinii tale.

Umbrela pentru femei Umenice, pliabilă, automată
Umbrela pentru femei Umenice, pliabilă, automată

O altă umbrelă perfectă pentru o vreme ploiasă cu vânt puternic, de această dată pntru bărbați, este Umbrela Caterpillar Lash, automată, rezistentă la vânt – neagră. Este o umbrelă cu sistem de deschidere automată, cu mâner din aluminiu, are 16 spițe pentru cupolă, cântărește 650 de grame și măsoară 98x6x5 cm.

Umbrela Caterpillar Lash, automată,
Umbrela Caterpillar Lash, automată

Umbrela Tango, automată, bleumarin, Ø103 cm, rezistentă la vânt, are o structură metalică, tija și spițele sunt fabricate de asemenea din metal rezistent, terminațiile sunt din lemn și metal, mânerul curbat din lemn și are o greutate de 428 grame.

Umbrela Tango, automată, bleumarin
Umbrela Tango, automată, bleumarin

Umbrele de ploaie ieftine – sub 50 de lei

Din oferta de umbrele de ploaie ieftine, care costă sub 50 de lei, Umbrela transparentă Weser Panoramix, aluminiu poate reprezenta o alegere foarte bună. Tija este realizată din metal, spițele din fibră de sticla și metal, mânerul din plastic este de tip baston, cupola are un diametru de 103 cm, iar greutatea este de 329 grame.

 Umbrela transparentă Weser Panoramix, aluminiu
Umbrela transparentă Weser Panoramix

Umbrela Weser Waltz, automată, bleumarin/bej, Ø103 cm este o altă umbrelă ideală pentru vreme ploioasă și vânt puternic. Este stil casual, are un sistem de deschidere automată, respectiv, pliere manuală, cupola este fabricată din poliester, cadrul este dinmetal, mânerul din lemn, iar ca nuanță este oferită doar combinația de bleumarin și bej.

Umbrela Weser Waltz, automată, bleumarin/bej, Ø103 cm
Umbrela Weser Waltz, automată, bleumarin/bej, Ø103 cm

O umbrelă pe cât de utilă, pe atât de interesantă este Umbrela cu închidere inversă, negru/albastru, 107 cm. Această umbrelă folosește o tehnologie specială de pliere inversă pentru a capta toată apa de ploaie „în interiorul” umbrelei. Asta înseamnă că nici o picătură de apă nu se va scurge în mașină, în apartament ori la birou atunci când o vei pune la uscat.

Umbrela cu închidere inversă, negru/albastru,
Umbrela cu închidere inversă, negru/albastru

Pentru vânt puternic, dar și pentru ploaie ori pentru protecție solară îți sugerăm Umbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, Rosie. Umbrela manuală cu trei secțiuni pentru femei are o structură metalică rezistentă la vânt, consolidată cu fibră de sticlă, cu margine reflectorizantă colorată și imprimeu cu flori albe. Țesătura din microfibră este hidrofugă cu uscare rapidă. Este disponibilă în trei culori: roșu, verde și albastru.

mbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, Rosie
Umbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, Rosie

Ultimul produs pe care dorim să ți-l recomandăm este Umbrela Deco, sticlă, 30cm, Roz. Diametrul cupolei este de 100 cm după deschidere și poate, astfel, găzdui două persoane. Umbrela protejează împotriva razelor ultraviolete și poate fi folosită atât în ​​zilele ploioase, cât și în zilele însorite. Este prevăzută cu o husă pentru o sticlă de vin, care poate fi plasată în sticlă după utilizare.

Umbrela Deco, sticlă, 30cm, Roz
Umbrela Deco, sticlă, 30cm, Roz

Nu vei realiza cât de multă nevoie ai de o umbrelă până când nu te va prinde o ploaie torențială și te va uda până la piele. Așadar, în cazul în care ți s-a stricat umbrela sau cauți un model mai bun, mai rezistent sau mai elegant pentru a face față ploilor și vântului în sezonul rece atunci trebuie să cumperi un astfel de accesoriu atât de necesar în acest anotimp.

Citește și: Top 10 parfumuri de damă pentru toamna lui 2022

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
GSP.RO
Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
Imagini BOMBĂ de la NUNTA lui Reghe cu Anamaria Prodan! Ce făcea impresara, detalii INCREDIBILE
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ de la NUNTA lui Reghe cu Anamaria Prodan! Ce făcea impresara, detalii INCREDIBILE
Incredibil, unde a fost surprins Gabi Bădălău după ce tatăl lui a fost reținut de DNA! Nu, nu era singur!
Viva.ro
Incredibil, unde a fost surprins Gabi Bădălău după ce tatăl lui a fost reținut de DNA! Nu, nu era singur!
Vouchere de vacanţă decontate 100% și pentru angajații din mediul privat. Proiectul ar revitaliza HoReCa
Observatornews.ro
Vouchere de vacanţă decontate 100% și pentru angajații din mediul privat. Proiectul ar revitaliza HoReCa
14 oameni care participau la o înmormântare au murit. Cum s-a întâmplat tragedia
Știrileprotv.ro
14 oameni care participau la o înmormântare au murit. Cum s-a întâmplat tragedia
Ce nu trebuie să mănânci niciodată în concediile all inclusive. Secretul hotelierilor și trucuri prin care ies mai ieftin
FANATIK.RO
Ce nu trebuie să mănânci niciodată în concediile all inclusive. Secretul hotelierilor și trucuri prin care ies mai ieftin
Kaka l-a scos din poză pe Burleanu. Postarea brazilianului a devenit virală! | FOTO
Orangesport.ro
Kaka l-a scos din poză pe Burleanu. Postarea brazilianului a devenit virală! | FOTO
Horoscop 29 noiembrie 2022. Gemenii ar fi util să se mențină ocupați, cu treburi importante, ca să nu se amestece în toate
HOROSCOP
Horoscop 29 noiembrie 2022. Gemenii ar fi util să se mențină ocupați, cu treburi importante, ca să nu se amestece în toate
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer
PUBLICITATE
Povestea unui ofițer care s-a întors pe mare la doar două luni după operația care l-a salvat de cancer