MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2018 08:31

Confesiunea unei mame. De ce isi uraste unul din copii

Distribuie

Disperata din cauza situatiei in care se afla, o mamica a cerut sfaturi pe reteaua sociala Reddit. Sub protectia anonimatului, ea a recunoscut ca isi uraste al treilea copil, un baiat in varsta de trei ani, si chiar ca si-a dorit la un moment dat ca el sa moara in somn. Asa cum era de asteptat, confesiunea ei a uimit mii de internauti.

Aflata intr-o situatie dificila, mama le-a cerut oamenilor sa nu o judece si a explicat de ce al treilea copil este o povara pentru ea. Ea mai are doua fetite in varsta de sase, respectiv opt ani.

Daca primele doua sarcini au fost dorite, cea de a treia a fost un accident. Dupa ce a nascut doua fetite, femeia a decis impreuna cu sotul ei sa nu mai faca alti copii. Dar desi folosea metode contraceptive, a ramas insarcinata si a treia oara. Mai mult, a descoperit sarcina abia la 16 saptamani, cand deja era prea tarziu pentru un avort.

Mamica a recunoscut ca a plans mult cand a aflat de sarcina. Nu isi dorea sa aiba inca un bebelus in casa.

„Stiu cat de urat suna, dar mi-am dorit ca sarcina sa fie cu probleme, sa pot face avort. Insa fatul a fost sanatos. Mimam fericirea de cate ori eram felicitata. Nu aveam cum sa dau copilul spre adoptie cand deja aveam acasa doua fetite. Nu as fi putut sa le explic ca il vom da pe fratele lor, cand ele sunt suficient de mari sa inteleaga ca mama e insarcinata.”

Situatia s-a inrautatit cand mama a fost disponibilizata in saptamana 36 de sarcina, desia cest lucru este ilegal. „Probabil as fi avut o cariera infloritoare daca nu era aceasta sarcina. Acum am un loc de munca pe care il urasc.”

In plus, daca cele doua fetite au fost bebelusi linistiti si cuminti, baiatul a avut colici si reflux si nu a dormit o noapte intreaga pana la 15 luni.

„In primele 18 luni din viata lui, l-am urat cu adevarat. Nu vreau sa se supere cei care au suferit o asemenea pierdere, dar eu si sotul meu am fi fost usurati daca acest copil ar fi murit in somn”, a scris femeia.

Mai tarziu, baietelul a devenit un copil dificil. „De fetite am grija pentru ca le iubesc din tot sufletul. De baiat am grija pentru ca sunt obligata. Cand vrea sa vorbeasca cu mine, nu am niciun chef. Cand ma imbratiseaza nu simt nimic. Ne dorim sa nu se fi nascut niciodata.”

Citeste tot materialul pe baby.unica.ro

Comentarii