MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2016 10:58

Dacă vrei ca rujul să reziste mai mult timp pe buze

Distribuie

Forma buzelor, precum și felul în care alegi să le îngrijești, spun atât de multe despre personalitatea ta. Dacă vrei să ai buze sănătoase și îngrijite trebuie să aplezi și la ruj. Uite ce trebuie să faci ca rujul să reziste mai mult timp pe buze!

Pasionatele de machiaj știu cât de importantă este forma buzelor în ansamblul întregii fizionomii. Acesta este și motivul pentru care au apărut atâtea trucuri de machiaj (ca să nu mai punem la socoteală intervențiile medicale) care să te ajute să obții forma perfectă. Ce înseamnă forma perfectă? Spre exemplu, pentru unele dintre noi, forma perfectă este cea a buzelor Angelinei Jolie – buze cu volum, cărnoase, seducătoare. Pentru altele, forma perfectă înseamnă că buzele sunt perfect simetrice și fac orice pentru a atinge această simetrie.Dacă te interesează doar îngrijirea de bază a buzelor, iată de ce anume să ții cont:

Balsamul de buze

Balsamul de buze ar trebui să fie cel mai bun prieten al tău, indiferent că ești acasă, la birou, în vacanță sau la cumpărături, în oraș. Există variante cu ingrediente puternic hidratante: ulei de măsline, ceară de albine sau unt de shea.

Citește mai multe pe libertateapentrufemei.ro

Comentarii