MENIU CAUTĂ

Horoscop, sâmbătă, 1 septembrie 2018. Fecioarele sunt într-o dispoziție bună

Distribuie

Horoscop 1 septembrie 2018. Fecioarele sunt într-o dispoziție bună

Horoscop 1 septembrie 2018 - Berbec

Este o zi foarte bună pentru muncă, dar și pentru relaxare, dacă îți vei permite acest lucru. Este important să fii mai atent la cei din jur, să judeci la rece impactul unor decizii.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Taur

Cei dragi pot avea, prin simpla lor prezență, un efect deosebit de bun asupra ta. Ar fi bine să apreciezi aceste momente frumoase, acum, când ai parte de ele.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Gemeni

Ca să poți păstra armonia din familie, atâta câtă este, va trebui să fii deschis la dialog și pregătit să accepți propunerile celorlalți.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Rac

Este o zi interesantă și, ca să poți folosi potențialul ei pozitiv, nu trebuie decât să fii atent la ceea ce apropiații nu spun, dar ar vrea să strige în gura mare.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Leu

Va trebui să accepți o propunere care vine din familie și care poate nu e deloc nouă, ai mai respins-o și altădată. Acum e deja târziu și nu ai alternativă.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Fecioară

Reușești să îți construiești o dispoziție foarte bună și să o menții, hrănind-o cu gânduri bune și încredere în forțele proprii. Este o lecție foarte bună pentru viitor.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Balanță

Ar fi bine să îți propui să vezi partea bună a oamenilor și situațiilor, ca să nu ratezi un moment în care aprecierile pot rezolva mai multe decât un reproș.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Scorpion

Unul dintre parteneri se opune unei inițiative de-ale tale, iar tu mobilizezi o avalanșă de argumente cu care năvălești pe capul aceluia.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Săgetător

Va trebui să te adaptezi contextului și să alegi ceea ce aduce bucurie celorlalți. Poate că ai prefera să faci altceva, dar nu vei obține aceleași efecte.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Capricorn

Ai de protejat partea frumoasă a vieții tale, acolo unde cei dragi ocupă un loc de cinste. Este bine să te lași în voia inimii și să permiți rațiunii să ia o mică pauză.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Vărsător

Acasă vei găsi liniștea de care ai nevoie și motivația pentru a pleca din nou, ca să faci rost de toate cele necesare familiei.

Horoscop 1 septembrie 2018 – Pești

Pot să apară unele schimbări în programul pe care ți l-ai stabilit, dar nu te vei îndepărta de scopul tău inițial: destinderea și revigorarea.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii