Ești invitat să te ocupi mai mult de suflet, să cercetezi misterele vieții, să descoperi ce se ascunde dincolo de aparențe.

Horoscop 10 februarie 2019 – Taur:

Vei avea ocazia, în perioada următoare, să vezi cu ochii tăi, exemple de calități umane pe care ar fi bine să le aibă oricine, cum ar fi bunătatea, toleranța și înțelepciunea.

Horoscop 10 februarie 2019 – Gemeni:

Începi să te risipești, fără să îți dai seama, doar pentru că te implici în prea multe odată. Subiectul principal este evoluția ta profesională sau, în general, pe toate planurile.

Horoscop 10 februarie 2019 – Rac:

Începe o perioadă cu planuri de viitor mai difuze, dar mai apropiate de ceea ce îți dorești de fapt, dincolo de pretențiile celor care te înconjoară.

Horoscop 10 februarie 2019 – Leu:

Ești chemat să te orientezi spre preocupări ceva mai subtile, care să te aducă mai aproape de suflet, să îți încurajeze sensibilitatea și creativitatea care nu ți-au lipsit niciodată.

Horoscop 10 februarie 2019 – Fecioară:

Dialogurile cu persoanele importante din viața ta ar putea deveni mai diluate, poate fără rezultate clare și imediate, dar, cu siguranță, vor fi mai delicate și mai calme.

Horoscop 10 februarie 2019 – Balanță:

Începi să muncești cu mai multă tragere de inimă, să te interesezi de soluții pentru a obține rezultate mai bune, dar și pentru a te apropia mai mult de cei cu care colaborezi.

Horoscop 10 februarie 2019 – Scorpion:

Ar fi cazul să te ocupi mai mult de cei dragi. Oricum, începând de astăzi, vei simți această nevoie mai acut și nu va fi ușor să o ignori.

Horoscop 10 februarie 2019 – Săgetător:

Poți începe să te ocupi de casă, de familie, de o mai bună organizare a spațiului sau de mărirea gradului de confort, în toate sensurile posibile.

Horoscop 10 februarie 2019 – Capricorn:

Deplasările tale vor începe să aibă alte scopuri, mai sensibile. Vei căuta locuri speciale, care îți trezesc amintiri frumoase sau care au o bogăție anume.

Horoscop 10 februarie 2019 – Vărsător:

Condiționezi prea mult, în mintea ta, poate fără să îți dai seama, calitatea relațiilor de nivelul veniturilor celor cu care intri în contact. Ai putea deveni materialist convins.

Horoscop 10 februarie 2019 – Pești:

Ești în elementul tău și așa vei fi și în continuare. Ai nevoie de o sistematizare a planurilor de viitor, ca să le poți judeca la rece pe fiecare și pe toate, în ansamblu.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile