Mergi direct la conținut »
Horoscop 13 mai 2019. Scorpionii au parte de o dezamăgire majoră
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 13 mai 2019. Scorpionii au parte de o dezamăgire majoră

Horoscop 13 mai 2019. Scorpionii au parte de o dezamăgire majoră

Horoscop 13 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 13 mai 2019 – Berbec:
Ai parte de o zi mai puțin complicată, cu situații cunoscute, dar cu un impuls puternic de a-i convinge pe cei din jur că ceea ce vrei ți se cuvine, deși poate că nu e așa.

Horoscop 13 mai 2019 – Taur:
Ar fi bine să nu te lași în voia gândurilor negre care te îndeamnă să te îndoiești de prieteni, asociați sau de rude. Mai bine alungi aceste gânduri și faci ceva bun cu timpul tău.

Horoscop 13 mai 2019 – Gemeni:
Ai putea beneficia de potențialul pozitiv al acestei zile, dacă vei dori să selectezi cu atenție emoțiile pe care le încurajezi și starea ta generală.

Horoscop 13 mai 2019 – Rac:
Există o parte bună în această zi, dar nu este foarte vizibilă, așa că va trebui să faci un efort ca să ajungi la ea. Efortul necesar este să le dorești binele celor din jur.

Horoscop 13 mai 2019 – Leu:
Mintea ta procesează orice idee mai mult decât de obicei și există riscul să te blochezi undeva pe acest traseu întortocheat.

Horoscop 13 mai 2019 – Fecioară:
Ești în formă, te simți bine și lumea ți se pare așa cum trebuie, până ajungi la discuțiile în contradictoriu cu unul dintre parteneri, de exemplu cel de cuplu.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Horoscop 13 mai 2019 – Balanță:
Ai șansa de a pune la punct detalii importante ale unor planuri sau chiar ale unor inițiative pe care le ai deja în derulare și te entuziasmează.

Horoscop 13 mai 2019 – Scorpion:
Există riscul să îți faci rost singur de o dezamăgire majoră, doar pentru că refuzi să accepți alt fel de a vedea lucrurile, alte abordări, alte idei.

Horoscop 13 mai 2019 – Săgetător:
Ai în față o zi luminoasă, pe care o vei putea umbri doar tu, dacă te vei lăsa în voia unor rememorări dureroase, mai ales în legătură cu familia.

Horoscop 13 mai 2019 – Capricorn:
Contează foarte mult să nu te lași în voia pesimismului și dacă nu poți fi optimist, cel puțin să accepți că există și alte abordări pe care le-ai putea îmbrățișa.

Horoscop 13 mai 2019 – Vărsător:
Poți ajunge la concluzii negative legate de un domeniu foarte important pentru tine, banii și cheltuirea lor. Poate ți-ar fi mai bine dacă ai fi mai organizat.

Horoscop 13 mai 2019 – Pești:
Poți face față foarte bine oricăror impulsuri negative, dacă vin din exterior. În schimb, de cele care vin chiar de la tine e mai greu să te aperi.

Citește și previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close