Mergi direct la conținut »
Horoscop 13 martie 2019. Gemenii trec foarte ușor de la o stare la alta
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 13 martie 2019. Gemenii trec foarte ușor de la o stare la alta

Horoscop 13 martie 2019. Gemenii trec foarte ușor de la o stare la alta

Horoscop 13 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: Horoscop 13 martie 2019 - Berbec: Descoperi că ai mare nevoie de valori, de ceva în care să crezi și pentru care să faci eforturi speciale, zi de zi. Este posibil să faci unele schimbări benefice.

Horoscop 13 martie 2019 – Taur:
Vezi viitorul în tonuri ceva mai luminoase, ca și cum te-ai fi împrietenit, între timp, cu cel care pictează acest tablou și doar așa ești sigur că știi ce urmează.

Horoscop 13 martie 2019 – Gemeni:
Treci foarte ușor de la una la alta, chiar dacă acest dinamism este obositor. Este un moment bun pentru revigorare, prin orice metodă cunoști.

Horoscop 13 martie 2019 – Rac:
Ai șansa de a lăsa în urmă anumite dezamăgiri, poate și unele bucurii care s-au dovedit a fi fără conținut. Acum înțelegi unele erori din trecutul apropiat.

Horoscop 13 martie 2019 – Leu:
Poți ieși, pentru scurt timp, din limitele în care trăiești de obicei, pentru a arunca o privire în afară. Ai șansa de a descoperi un alt fel de a trăi, cu mai puține poveri de dus pe umeri.

Horoscop 13 martie 2019 – Fecioară:
Din toate problemele care apar astăzi poți extrage o concluzie care te va ajuta să te organizezi mai bine, pe viitor, să stabilești ce merită și ce nu merită atenția ta.

Horoscop 13 martie 2019 – Balanță:
Dacă ai o motivație puternică, îți reușește cam tot ce faci. Dacă vei dori să ai o astfel de motivație, o vei găsi și vei rezolva câte ceva și prin casă sau în familie.

Horoscop 13 martie 2019 – Scorpion:
Dincolo de vorbe e o întreagă lume, de emoții și sentimente, pe care o poți descoperi, dacă vrei. Propriile gânduri, vechi și încâlcite, te-ar putea împiedica.

Horoscop 13 martie 2019 – Săgetător:
Ai șansa unei revigorări speciale, în mediul pe care tot tu l-ai creat în acest scop. Grija față de propria persoană este mai mult decât o preocupare egoistă.

Horoscop 13 martie 2019 – Capricorn:
Este mai bine să cauți tu informațiile de care ai nevoie. Chiar dacă ți le-ar spune cineva, nu vor avea aceeași valoare, ca atunci când le descoperi singur.

Horoscop 13 martie 2019 – Vărsător:
Poate că nu te-ai hotărât ce e cu adevărat important pentru tine și de aceea ești puțin derutat. O chestiune de o asemenea importanță cere timp și răbdare.

Horoscop 13 martie 2019 – Pești:
Poți încheia anumite capitole, mai întunecate, din trecut, dacă asta îți dorești. Ți-ar fi foarte util să asculți ce îți spune propria intuiție.

Close
Închide
  Close