Horoscop 13 martie 2019 – Taur:
Vezi viitorul în tonuri ceva mai luminoase, ca și cum te-ai fi împrietenit, între timp, cu cel care pictează acest tablou și doar așa ești sigur că știi ce urmează.

Horoscop 13 martie 2019 – Gemeni:
Treci foarte ușor de la una la alta, chiar dacă acest dinamism este obositor. Este un moment bun pentru revigorare, prin orice metodă cunoști.

Horoscop 13 martie 2019 – Rac:
Ai șansa de a lăsa în urmă anumite dezamăgiri, poate și unele bucurii care s-au dovedit a fi fără conținut. Acum înțelegi unele erori din trecutul apropiat.

Horoscop 13 martie 2019 – Leu:
Poți ieși, pentru scurt timp, din limitele în care trăiești de obicei, pentru a arunca o privire în afară. Ai șansa de a descoperi un alt fel de a trăi, cu mai puține poveri de dus pe umeri.

Horoscop 13 martie 2019 – Fecioară:
Din toate problemele care apar astăzi poți extrage o concluzie care te va ajuta să te organizezi mai bine, pe viitor, să stabilești ce merită și ce nu merită atenția ta.

Horoscop 13 martie 2019 – Balanță:
Dacă ai o motivație puternică, îți reușește cam tot ce faci. Dacă vei dori să ai o astfel de motivație, o vei găsi și vei rezolva câte ceva și prin casă sau în familie.

Horoscop 13 martie 2019 – Scorpion:
Dincolo de vorbe e o întreagă lume, de emoții și sentimente, pe care o poți descoperi, dacă vrei. Propriile gânduri, vechi și încâlcite, te-ar putea împiedica.

Horoscop 13 martie 2019 – Săgetător:
Ai șansa unei revigorări speciale, în mediul pe care tot tu l-ai creat în acest scop. Grija față de propria persoană este mai mult decât o preocupare egoistă.

Horoscop 13 martie 2019 – Capricorn:
Este mai bine să cauți tu informațiile de care ai nevoie. Chiar dacă ți le-ar spune cineva, nu vor avea aceeași valoare, ca atunci când le descoperi singur.

Horoscop 13 martie 2019 – Vărsător:
Poate că nu te-ai hotărât ce e cu adevărat important pentru tine și de aceea ești puțin derutat. O chestiune de o asemenea importanță cere timp și răbdare.

Horoscop 13 martie 2019 – Pești:
Poți încheia anumite capitole, mai întunecate, din trecut, dacă asta îți dorești. Ți-ar fi foarte util să asculți ce îți spune propria intuiție.