Mergi direct la conținut »
Horoscop joi 14 februarie 2019. Ce-ți rezervă astrele de Valentine's Day
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop joi 14 februarie 2019. Ce-ți rezervă astrele de Valentine's Day

Horoscop joi 14 februarie 2019. Ce-ți rezervă astrele de Valentine’s Day

Horoscop 14 februarie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 14 februarie 2019 – Berbec:

Începe să fie foarte clar că e nevoie să te ocupi cu toată seriozitatea de muncă și de o bună organizare a finanțelor personale. Așa vei fi sigur de anumite rezultate.

Horoscop 14 februarie 2019 – Taur:

Este o zi care anunță o perioadă mai dinamică, în care vei găsi mai ușor și motivațiile necesare, dar și energia de care vei avea nevoie pentru a face tot ce ți-ai propus.

Horoscop 14 februarie 2019 – Gemeni:

Revii la gânduri mai bune și mai constructive în legătură cu anumite persoane pe care i-ai considerat adversari, deși ei nu au fost niciodată așa.

Horoscop 14 februarie 2019 – Rac:

Poți regăsi vechi prieteni, poți construi relații mai solide cu prietenii actuali sau cu rudele cu care ai ceva în comun. Șansa depinde doar de dorința ta sinceră de a te apropia de ei.

Horoscop 14 februarie 2019 – Leu:

Ești chemat să îți asumi responsabilități, poate nu unele suplimentare, dar, cu siguranță, cele mai dificile. Dincolo de nemulțumirea de moment, asta înseamnă că ești capabil.

Horoscop 14 februarie 2019 – Fecioară:

A venit momentul să pui în practică unele dintre proiectele la care lucrezi de ceva vreme, departe de privirile indiscrete.

Horoscop 14 februarie 2019 – Balanță:

Te pui la adăpost de orice fel de lipsuri și bine faci. Cea mai bună alegere este să te ocupi chiar tu de propriile nevoi, de orice fel, înainte de a aștepta orice de la altcineva.

Horoscop 14 februarie 2019 – Scorpion:

Încep să se creeze situații care pot duce la semnarea unor documente importante sau la colaborări foarte avantajoase, care vor deveni oficiale mai târziu.

Horoscop 14 februarie 2019 – Săgetător:

Munca trece pe primul loc în preocupările tale și se vor vedea și rezultatele acestei alegeri. Nu e vorba doar de munca de la serviciu ci orice fel de efort de care e nevoie.

Horoscop 14 februarie 2019 – Capricorn:

Te trage inima să te ocupi de cei dragi, de pasiunile tale de timp liber și de orice îți aduce bucurie. Ai nevoie și de astfel de preocupări.

Horoscop 14 februarie 2019 – Vărsător:

Casa și familia îți vor ocupa mai mult timp și asta îți va face bine pentru că trebuie să capeți stabilitate, să te ocupi de propriile rădăcini.

Horoscop 14 februarie 2019 – Pești:

Începi să te interesezi de cei din anturaj, să faci mai multe deplasări, cu diverse treburi. La fel de mult te va interesa, însă, să capeți informații despre ceea te pasionează.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Close
Închide
  Close