Horoscop 16 iulie 2019 – Berbec:

Ai putea descoperi anumite erori care s-au strecurat în activitatea ta profesională și te-au lăsat fără rezultatele pe care le-ai dorit atât de mult.

Horoscop 16 iulie 2019 – Taur:

Poate fi ziua unei revelații care te va ajuta să nu îți mai faci planuri care să se risipească la prima rafală de vânt. Vei avea ocazia de a înțelege unde ai greșit până acum.

Horoscop 16 iulie 2019 – Gemeni:

Ai șansa de a lua o decizie care te va ajuta să stai departe de tentațiile care te-au condus la o situație financiară deosebit de complicată și împovărătoare.

Horoscop 16 iulie 2019 – Rac:

Ar fi bine să alegi o atitudine constructivă, chiar dacă nu e ușor, mai ales în cuplu sau alte relații importante. Nu toată lumea știe să se exprime purtând mănuși de catifea.

Horoscop 16 iulie 2019 – Leu:

Poate că va fi necesar să schimbi ceva în programul de la serviciu, dar e mai bine să accepți situația, mai ales dacă aduce o reducere a volumului de muncă.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Horoscop 16 iulie 2019 – Fecioară:

Este o zi dificilă, dar numai prin emoțiile negative pe care le scoate la lumină pentru că nu ai știut ce să faci cu ele, la momentul potrivit.

Horoscop 16 iulie 2019 – Balanță:

Povara responsabilităților față de familie poate deveni mai apăsătoare, fără un motiv anume. Ai posibilitatea de a regla aceste impresii, căutând partea bună a lucrurilor.

Horoscop 16 iulie 2019 – Scorpion:

S-ar putea să te certe unii dintre apropiați, unii ca să te încurajeze, alții ca să își exprime nemulțumirile, care nu au legătură cu tine, neapărat.

Horoscop 16 iulie 2019 – Săgetător:

Pot să apară cheltuieli neprevăzute sau unele care nu îți convin pentru că acum le consideri inutile. Vei avea ocazia să îți administrezi mai bine finanțele, în acest context.

Horoscop 16 iulie 2019 – Capricorn:

Te poți simți nedreptățit chiar de unii dintre apropiați, cei de la care așteptai soluții, rezolvări și eliberarea de cele mai acute probleme. Ar trebui să reevaluezi întreaga situație.

Horoscop 16 iulie 2019 – Vărsător:

Apar mustrări de conștiință și bine ar fi dacă le-ai lua în considerare. Ele reprezintă vocea intuiției care nu te înșeală ci doar te ajută să te reglezi.

Horoscop 16 iulie 2019 – Pești:

Îți vezi viitorul altfel, în anumite aspecte, mai sumbru, în altele, mai luminos. Ți-ar prinde bine o viziune mai echilibrată, ca să ai curajul necesar.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 13-19 iulie 2019. Lună Plină în Capricorn Mercur revine în zodia Racului | VIDEO URANISSIMA

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur