Mergi direct la conținut »
Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor

Horoscop 23 octombrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 23 octombrie 2019 – Berbec:

Astăzi se încheie o perioadă în care ai avut ocazia să te ocupi mai mult de calitatea relațiilor cu cei din jur, în special cu partenerii de orice fel. Concluziile îți aparțin.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Taur:

Este momentul să tragi linie și să vezi ce s-a ales de eforturile tale de a face atmosfera de la serviciu mai respirabilă, mai armonioasă. Poate ți-a reușit, măcar în familie.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Gemeni:

Va conta orice gând bun pe care vei reuși să îl ții aproape și să îl faci să rodească, conducându-te la decizii bune și inspirate în următoarea perioadă.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Rac:

Chiar dacă simți nevoia să îți exprimi dezamăgirile, ar fi bine să le analizezi cu atenție, ca să vezi dacă au o bază reală sau sunt doar rodul închipuirii.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Leu:

A venit momentul să te ocupi de familie, de casă, de rezolvarea unor probleme la care doar te-ai gândit și care te-au consumat destul de mult.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Fecioară:

Există riscul să devii mai ascuțit la vorbă, fără să îți dai seama sau cu justificări mii și mii care vin, însă, din supărări mai vechi pe care ar fi mai bine să le dai uitării.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Horoscop 23 octombrie 2019 – Balanță:

Vei avea ocazia să pui în practică ideile pe care le tot întorci de pe o parte pe alta de ceva timp. Vor veni și rezultatele, iar eforturile tale nu vor fi irosite.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Scorpion:

Este posibil să începi chiar de azi să te simți mai bine, ca și cum ți-ar fi venit și ție apa la moară, în sfârșit. Vei fi în formă o bună perioadă, dar nu trebuie să îți neglijezi sănătatea.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Săgetător:

Ești invitat să faci și altceva decât ai făcut până acum, să îți împrospătezi viața cu preocupări diferite, eventual unele mai profunde, mai apropiate de suflet.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Capricorn:

Te orientezi uimitor de repede către alte cercuri, alți aliați și cauți prieteni peste tot. Problema e că trebuie să găsești puncte comune cu acești oameni noi.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Vărsător:

Este un moment bun pentru vizibilitatea ta ca profesionist sau ca om de bază într-un grup anume. Ocazia vine, dar depinde numai de tine să o folosești.

Horoscop 23 octombrie 2019 – Pești:

Este posibil să te atragă din ce în ce mai mult ideea de a reconstrui anumite idealuri de care ai uitat sau pe care le-ai lăsat în adormire, știind că nu e timpul lor.

Close
Închide
  Close