Ar fi de dorit să funcționezi altfel decât o faci de obicei, să te oprești puțin înainte de a acționa, să gândești îndelung orice ai de gând să spui sau să faci și să fii ceva mai atent.

Horoscop 25 iunie 2018 – Taur

Te amesteci singur în chestiuni care nu te privesc și apoi, când te vezi prins în toate acele ițe, te plângi că ai o viață prea complicată. Ți-o faci cu mâna ta, cum se spune…

Horoscop 25 iunie 2018 – Gemeni

S-ar putea să fii dezamăgit de unii dintre prieteni, dar nu pentru că aceștia te-ar fi trăda, ci pentru că au cu totul alte preocupări decât cele pe care le-ați convenit și te simți lăsat pe dinafară.

Horoscop 25 iunie 2018 – Rac

Există riscul să îți strici singur imaginea pe plan profesional, în cadrul echipei, și să iei această supărare și acasă, ca să fie cercul complet.

Horoscop 25 iunie 2018 – Leu

Dincolo de ceea ce îți propui tu, există realitatea, care te poate contrazice mai mult decât de obicei. Este important să ții cont de limitele pe care ți le impune o anumită situație.

Horoscop 25 iunie 2018 – Fecioară

Poate fi o zi dificilă pentru tine, dacă te-ai bazat prea mult pe unii dintre asociați sau chiar pe membrii ai familiei. Poate că ei fac tot ce pot, chiar dacă ție ți se pare că nu fac destul.

Horoscop 25 iunie 2018 – Balanță

Există riscul să strici ceea ce mergea bine în relația de cuplu, dintr-o pornire de moment care e mai mult expresia unei nemulțumiri mai vechi, decât un motiv obiectiv.

Horoscop 25 iunie 2018 – Scorpion

Poți strica relații importante, cum ar fi cele cu superiorii, din motive pe care tu le consideri vitale, dar pe care ei le vor vedea ca pe o încălcare a unor înțelegeri clare.

Horoscop 25 iunie 2018 – Săgetător

Este foarte important să îți păstrezi optimismul, dar să știi și care e adevărul în situațiile pe care le trăiești. Iar pentru asta ai nevoie de repere morale.

Horoscop 25 iunie 2018 – Capricorn

Degeaba te zbați să obții mai multe beneficii de la unii dintre membrii familiei. Poate că le vei obține, dar prețul final al acestora poate fi unul de neplătit…

Horoscop 25 iunie 2018 – Vărsător

Poți strica ce a mai rămas din armonia relației de cuplu, prin replici dure sau gesturi neinspirate. Ar fi bine să ceri și părerea partenerului în legătură cu problemele cu care te confrunți.

Horoscop 25 iunie 2018 – Pești

S-ar putea să îți fie afectată imaginea la locul de muncă, din cauza unor persoane care se amestecă în ceea ce nu pricep și nu știu să se oprească la timp.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații