Horoscop 27 ianuarie 2020 – Berbec:

Ar fi bine să reții că perioada următoare, câteva luni bune, te poate expune unor situații în care să îți pătezi singur imaginea, cu reacții exagerate, regretabile.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Taur:

Incep să iasă la lumină probleme pe care ai tot încercat să le ascunzi și nu doar azi ci și în următoarele luni de zile. Poate ar trebui să fii mai sincer și mai deschis.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Gemeni:

Prietenii te vor pune foarte serios la încercare în următoarele luni și ar fi bine să fii pregătit sufletește, să te asiguri că ai înțeles corect ce spun și că ți-ai explicat corect intențiile.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Rac:

Există riscul, foarte real, să îți strici imaginea pe plan profesional în următoarele luni, prin reacții ciudate, prin subminarea autorității șefilor sau prin altfel de intrigi.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Leu:

Ar fi bine să îți păstrezi neatinse aspirațiile, mai ales cele de natură sufletească. Acestea, ca și planurile tale de viitor, vor intra într-o etapă de cernere, cu o sită foarte deasă. 

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Fecioară:

Este posibil să îți contrazici chiar propria fire în următoarele luni și să iei decizii negândite, care să te afecteze pe termen lung, în special pe plan financiar. 

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Balanță:

Vremea începe să fie instabilă, se adună norii negri, de furtună peste relația ta de cuplu. Ar fi bine să îți iei măsuri, iar cele mai bune sunt sinceritatea și toleranța. 

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Scorpion:

Urmează câteva luni de complicații legate de starea de sănătate, dar și de relațiile cu cei din mediul de la serviciu.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Săgetător:

Incep să se vadă mai bine umbrele din relațiile cu cei dragi, iar tu va trebui să aduci lumina necesară, ca să protejezi ceea ce merită a fi protejat.  

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Capricorn:

Deși încerci să îți găsești locul și poate chiar crezi că ți l-ai găsit, va trebui să te confrunți cu o perioadă de câteva luni de neclarități, supărări și momente de revoltă în familie.

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Vărsător:

Bine ar fi să îți domolești avântul și să reduci numărul deplasărilor, al discuțiilor interminabile. Pierderea de timp ar trebui să nu mai facă parte din comportamentul tău.  

Horoscop 27 ianuarie 2020 – Pești:

Ar fi bine să reții care sunt cele mai cuminți decizii financiare pe care le-ai luat și să te menții pe această linie, indiferent ce ispite vor apărea în următoarele luni.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020. Luna Neagră va intra în zodia Berbecului | VIDEO URANISSIMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși