Există o cale de a beneficia de potențialul pozitiv al acestei zile, dar pentru asta va fi necesar să te ocupi în principal de cei dragi și să ignori propriile dorințe.

Horoscop 5 august 2018 – Taur

Este foarte important să protejezi relațiile, în special cea de cuplu, chiar și față de propriile porniri, cum ar fi cele autoritare, pe care le consideri acum singura soluție.

Horoscop 5 august 2018 – Gemeni

Vrei să construiești relații solide, dar folosești materiale fragile. Ca să reușești, ai nevoie de timp, de răbdare și de calități dovedite.

Horoscop 5 august 2018 – Rac

De tine depinde cum va fi ziua de astăzi, în special de felul în care vei alege să reacționezi la un refuz care poate veni de la un prieten sau de la o rudă.

Horoscop 5 august 2018 – Leu

Ești în căutarea unor oameni care să îți semene, să își asume responsabilități și să știe să coopereze pentru un scop comun. Poate nu îi vei găsi chiar astăzi și nici prea curând, dar îi vei găsi.

Horoscop 5 august 2018 – Fecioară

Poate că nu ți se pare important, în actualul context, să păstrezi bunele relații cu toți cei din jur, dar este un exercițiu deosebit de valoros, care va da rezultate.

Horoscop 5 august 2018 – Balanță

Ai tendința de a selecta oamenii în funcție de ceea ce poți obține de la ei. Poate că ai argumente solide să faci asta, dar nu este un reper onest și vei vedea că mai mult te încurcă.

Horoscop 5 august 2018 – Scorpion

Cauți asocierea cu persoane care au dovedit fidelitate și constanță, ca să te simți capabil să refaci un stil de viață care e depășit, dar îți lipsește.

Horoscop 5 august 2018 – Săgetător

Ai nevoie de o nouă atitudine față de muncă, de o cooperare reală cu colegii sau superiorii. Dacă deja au apărut divergențe, acesta este cel mai bun semn că trebuie să schimbi ceva.

Horoscop 5 august 2018 – Capricorn

Este neapărat necesar să renunți la egoism și să îi eliberezi pe cei dragi de povara de a-ți face pe plac, ca să fii binevoitor cu ei. Este o condiție foarte greu de îndeplinit, chiar și pentru tine.

Horoscop 5 august 2018 – Vărsător

Poate ar fi bine să îți pui ordine în gânduri, planuri și intenții, ca să te poți elibera de o parte din povara pe care o duci pe umeri de ceva timp.

Horoscop 5 august 2018 – Pești

Te preocupă valorificarea unor cunoștințe pe care nu le-ai folosit niciodată, dar care sunt dintr-un domeniu care te pasionează. Te atrage foarte mult ideea de le pune, în sfârșit, “la treabă”.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."