MENIU CAUTĂ

Horoscop luni 7 ianuarie 2019. O zodie are noroc din plin pe plan amoros

Distribuie

Horoscop 7 ianuarie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Berbec

Este o zi care îți va aduce doza necesară de optimism, cea care va face diferența pe plan psihic și te poate ajuta să obții rezultatele pe care le urmărești acum.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Taur

Ai nevoie de sprijin, dar surpriza zilei poate fi faptul că apar oameni dispuși să ți-l ofere doar pentru că te apreciază, fără să pună condiții greu de acceptat.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Gemeni

Reapare farmecul reciproc în relația de cuplu, dar și șansa de a repara alte relații importante care traversează o perioadă de criză.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Rac

Starea de sănătate începe să revină la normal, la fel și dispoziția ta față de muncă și de cei prezenți în mediul de la serviciu.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Leu

Ai șansa de a redescoperi bucuria de a te ocupa de cei dragi, de solicitările lor, dar și dorințele tale, cele care își așteaptă rândul de ceva vreme.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Fecioară

Poți primi ceea ce ceri de la cei din familie, exact în aceeași formă sau chiar mai mult decât te-ai fi așteptat. Așa vezi că ai motive de optimism.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Balanță

Găsești exact persoanele de care aveai nevoie acum, primești informațiile pe care le-ai căutat. Este o zi care aduce deschiderea unor uși la care nu aveai acces.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Scorpion

Începi să îți pui problema unei mai bune administrări a banilor sau resurselor proprii. Dispui de mai multe fonduri și situația se va îmbunătăți în perioada următoare.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Săgetător

Ești fermecător, atragi atenția celor din jur și te simți bine în propria piele. Fiind pozitiv și optimist, vei reuși să atragi și șansa de partea ta.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Capricorn

Începi să îți recapeți liniștea, te întorci la o abordare mai senină a vieții și pe acest fond pozitiv, vei avea și mai puține motive de conflict cu cei din familie.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Vărsător

Prietenii încep să își recapete memoria, să te caute și să vină cu propuneri frumoase, care te vor încânta și care se pot concretiza în ceva memorabil.

Horoscop 7 ianuarie 2019 – Pești

Cei din jur te privesc cu admirație, cu mai multă bunăvoință și te caută pentru orice problemă, doar ca să beneficieze de atenția ta.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii