MENIU CAUTĂ

Horoscop, duminică, 21 octombrie 2018. Pentru Vărsători, o zi în care pot să capete proporții nemulțumirile, mai ales cele financiare

Distribuie

Horoscop 21 octombrie 2018. Pentru Vărsători, o zi în care pot să capete proporții nemulțumirile, mai ales cele financiare.

Horoscop 21 octombrie 2018 - Berbec

Ziua te invită la odihnă, la recuperarea vitalității prin orice mijloace ai la îndemână. Vor exista și momente în care ți se va cere să te mobilizezi, dar vei face față onorabil.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Taur

Prietenii sau rudele vin cu propuneri care te atrag imediat. Problema e că nici ei nu sunt convinși că intențiile lor sunt atât de bune, încât să merite să fie puse în aplicare.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Gemeni

S-ar putea să ți se pară că cei din jur sunt cuprinși de lene și ar trebui să îi ajuți să iasă din starea aceasta. Poate că nu e chiar așa și ar fi bine să îi lași să facă ce vor.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Rac

Chiar dacă nu te deplasezi prea mult, gândurile tale vor zbura departe, în timp sau în spațiu, la o persoană dragă. Este o zi care ți se potrivește, deși aduce cam multă melancolie.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Leu

Te poți trezi animat de dorințe mai puțin obișnuite, vrei să descoperi lucruri ascunse, să cercetezi tainele aflate dincolo de aparențe.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Fecioară

Ar fi bine să ții cont de ceea ce îți propune partenerul de cuplu, nu doar de dragul armoniei ci și pentru că are idei bune.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Balanță

Te gândești la muncă, la eforturile pe care le-ai depus și ești dispus să faci și mai mult, numai să ajungi la rezultatele dorite.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Scorpion

Poate fi o zi foarte frumoasă, care va lăsa în urma ei amintiri frumoase, cu condiția să îți respecți sentimentele și să le exprimi așa cum știi că sunt înțelese de cei dragi.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Săgetător

O zi pe care ar fi bine să o petreci în mediul intim, departe de sursele de agitație și stres. S-ar putea să fie nevoie să faci mici sacrificii pentru membrii familiei.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Capricorn

Este bine să ții cont de ceea ce te atrage astăzi și să cauți compania oamenilor care au acel efect de trezire pe care îl cauți, chiar dacă nu e plăcut, întotdeauna.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Vărsător

Pot să capete proporții nemulțumirile, mai ales cele financiare, doar pentru că îți prețuiești mai mult timpul și ți se pare că ceea ce primești este insuficient.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Pești

Ești în elementul tău, atâta timp cât nu ți cere să faci vreun efort, mai ales unul pe care nu îl faci de obicei. Este o zi frumoasă, în ansamblul ei, și ar fi păcat să o strici.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii