MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2019 21:00

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019. Apasă o mare greutate pe umerii unei zodii

Distribuie

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Berbec:

Este o zi de înnoire, dar nu e cazul să forțezi nimic pentru a obține acest rezultat. Mai degrabă, ar trebui să lași lucrurile în voia lor.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Taur:

Apasă pe umerii tăi o mare greutate pe care tu ai creat-o prin mai multe etape de pesimism și optimism moderat. Ar fi mai bine să le lași pe toate deoparte, pentru o zi.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Gemeni:

Revin în forță probleme pe care le-ai lăsat în așteptare, dar această avalanșă te va obosi, fără să obții cine știe ce rezolvări.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Rac:

Poate fi o zi problematică din cauza presiunii la care te vei supune singur, deși nu ai probleme atât de urgente, încât să fie nevoie de un asemenea stres.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Leu:

Vrei prea multe și faci presiuni pentru a le obține, deși vezi și știi că nu e nevoie nici de presiuni, nici de graba care te cuprinde azi.

Horoscop duminică 6 ianuarie – Fecioară:

Te preocupă tot ce este legat de sfera sentimentală. Ai nevoie de un pas înainte, să înțelegi că toate solicitările care vin de la cei dragi sunt căi spre progres.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Balanță:

Te ocupi de casă, de locuință sau de familie, cu problemele ei. Ar fi bine să ai o atitudine relaxată și constructivă, chiar dacă sunt multe de rezolvat.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Scorpion:

Poți primi informații de mare preț care sunt însoțite și de emoții intense, semn că e cazul să le iei în considerare. Bineînțeles că nu te obligă nimeni să faci acest lucru.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Săgetător:

Va trebui să găsești punctul de echilibru între nevoia de bani și respectul de sine. Știi că nu ai sufletul împăcat dacă accepți anumite lucruri doar pentru a face rost de bani.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Capricorn:

Este o zi deosebit de intensă pentru tine, așa că vei avea nevoie de o compensare, prin orice metodă care te ajută să te revigorezi, să te liniștești în toate sensurile posibile.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Vărsător:

Tensiunea în care trăiești de ceva timp își pune amprenta asupra vieții tale, sub toate aspectele, mai ales asupra calității somnului, fapt care îți poate afecta sănătatea.

Horoscop duminică 6 ianuarie 2019 – Pești:

Este suficient să faci un pas în spate și vei reuși să vezi foarte clar situația din cercul de prieteni, rude și alți apropiați care te solicită mai mult decât de obicei.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop și ianuarie pe Libertatea.

Comentarii