MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018. Apar complicații pentru raci, care le afectează relațiile cu cei dragi

Distribuie

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Berbec:

Ții morțis să faci anumite lucruri, deși știi foarte bine că există persoane care vor fi deranjate de faptele tale, poate și pentru că îi afectează, iar tu nu ții cont de acest aspect.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Taur:

Este inutil să intri în conflict cu partenerii de cursă lungă, mizând pe faptul că vei reuși să îi împaci la un moment dat și oricum nu contează, prea mult, că se vor supăra.
Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Gemeni:

Există situații, cum vor fi și cele de azi, în care diplomația și exprimarea elegantă sunt respinge, pe motiv că sunt semne de slăbiciune. Important e cum le consideri tu.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Rac:

Din cauza unor probleme nerezolvate, pot să apară complicații care să îți afecteze relațiile cu cei dragi. Există soluții, dar e nevoie de calm și de bunăvoință din partea ta.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Leu:

Apare o contradicție între responsabilitățile tale față de familie și un anumit rol social sau profesional, pe care îl ai sau pe care îți dorești să ți-l asumi.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Fecioară:

Ți se pare inutil să încerci să fii cumsecade cu cei din anturaj, atâta timp cât aceștia nu apreciază acest efort. Important e să încerci și să ajungi la aceste concluzii mai târziu.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Balanță:

Ai probleme în anumite relații din cauza unor sume de bani și nu ți se pare normal acest lucru. Poate ar fi mai normal să nu amesteci cele două chestiuni.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Scorpion:

Crezi că ești selectiv cu relațiile tale, dar te păcălești singur și te izolezi din ce în ce mai mult. Poate ar fi mai util să ții cont de drepturile celor cu care te intersectezi.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Săgetător:

Ești într-o formă destul de bună, dar nu îți sunt clare anumite lucruri, de exemplu unele dintre problemele din familie care chiar îți dau bătăi de cap.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Capricorn:

Dorințele celor dragi pot fi foarte diferite de ceea ce ți-ai fi dorit tu ca ei să facă. Este important să fii sincer, dar nu autoritar sau sarcastic.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Vărsător:

Ai impresia că unii dintre cei din jur și-au propus să îți facă viața grea. Ți-ar prinde mai bine să nu ții cont de astfel de impresii și să construiești relații frumoase cu apropiații.

Horoscop, miercuri, 5 decembrie 2018 – Pești:

Vorbele mai mult strică astăzi, așa că ar fi bine să găsești alte modalități de a-ți exprima sentimentele față de cine ți-e drag.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii