MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 21:00

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019. Ziua aduce o veste bună și una rea pentru Gemeni

Distribuie

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi deosebită prin atracția irezistibilă către bună înțelegere, chiar și cu cei care te-au supărat. Poate că motivele tale vor fi practice, la început.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Taur:

Ai ocazia de a înțelege cât de prețioase sunt relațiile frumoase, cum îți fac acestea viața mai frumoasă și te ajută să uiți de lipsuri, fie ele reale sau închipuite.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Gemeni:

S-ar putea să nu îți poți explica unele sentimente, atracții și emoții de astăzi, dar nu asta contează ci faptul că toate acestea apar de la oameni pe care îi prețuiești.

Horoscop,sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Rac:

Ai ocazia, deosebit de prețioasă, de a stabili relații frumoase cu persoane la care ai dorit întotdeauna să ajungi. Este important să fii onest cu acești oameni, de la început.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Leu:

Cadoul pe care ți-l poate oferi ziua de astăzi este siguranța că oamenii de care ai nevoie ca să te dezvolți sunt alături de tine și așa vor rămâne.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Fecioară:

Ai ocazia de a trăi din toată inima sentimentele care te-au adus aproape de cei dragi sau de a începe, acum, o nouă poveste care va deveni un reper esențial.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Balanță:

Va fi de ajuns un singur moment de inspirație, în care să îți dai seama că problemele cele mai grave pot fi privite și altfel, cei implicați pot deveni parte din soluție.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Scorpion:

Dacă vei fi suficient de atent și de dornic, vei putea contura o nouă relație sau un alt fel de a relaționa cu cei din jur, mult mai frumos și mai armonios.

Horoscop, sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Săgetător:

Poți vedea, dincolo de partea practică a relațiilor în care ești implicat, rolul acestora în dezvoltarea ta ca om. Așa vei ști că e adevărat că fiecare îl ajută pe celălalt să se cizeleze.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Capricorn:

Este o zi deosebit de favorabilă pentru a te apropia de cei dragi, de a le oferi, atât cât se poate, asigurări legate de trăinicia sentimentelor tale.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Vărsător:

Din familie vin mesajele cele mai importante, care te pot ajuta să îți faci ordine în priorități și să îți regăsești calea. Este necesar, însă, să le asculți.

Horoscop sâmbătă, 12 ianuarie 2019 – Pești:

Este mai bine să fii tu atent la cei din jur, să asculți, să afli ce gândesc și apoi să judeci situația. Așa vei construi relații mult mai frumoase și mai solide.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii