Horoscop 9 februarie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi complicată, mai ales în relația cu un prieten anume sau o rudă cu care nu ai avut relațiile prea bune nici până acum.

Horoscop 9 februarie 2019 – Taur:

Ziua aduce un element de pericol pe care tu îl poți provoca ignorând autoritatea unuia dintre superiori sau a cuiva din familie, care știe ce spune.

Horoscop 9 februarie 2019 – Gemeni:

Ar fi bine să eviți tentația de a face planuri de viitor împotriva cuiva. Este o capcană dureroasă, în care vei ajunge doar tu, nu și persoana căreia crezi că îi vei demonstra ceva.

Horoscop 9 februarie 2019 – Rac:

Poate fi momentul final al unei decizii neinspirate, luate împotriva cuiva din familie. Decizia are legătură cu finanțele sau cu bunurile comune.

Horoscop 9 februarie 2019 – Leu:

Ai de traversat momente delicate în relația cu partenerii de cursă lungă, mai ales cel de cuplu. Tu, celălalt sau ambii veți dori să vă impuneți cu orice preț.

Horoscop 9 februarie 2019 – Fecioară:

Poate fi o zi delicată în planul sănătății sau cel al relațiilor de muncă. Este necesară o abordare delicată, binevoitoare, orice problemă ar apărea.

Horoscop 9 februarie 2019 – Balanță:

Ar putea apărea o problemă delicată în relațiile cu cei dragi, dar soluția acesteia depinde mai mult de felul în care te vei reacționa când afli despre ea.

Horoscop 9 februarie 2019 – Scorpion:

Vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi rezultatul unui șir de erori pe care le-ai făcut din neștiință sau cu bună știință, dar ignorând consecințele.

Horoscop 9 februarie 2019 – Săgetător:

Bine ar fi să eviți confruntările de orice fel, deplasările pe distanțe scurte, dar și întâlnirile, chiar și cu cei pe care îi agreezi.

Horoscop 9 februarie 2019 – Capricorn:

Ești pe punctul de a lua o decizie care să aibă un impact major asupra situației tale financiare. Din păcate, soluția pe care vrei să o impui nu se bazează pe eforturile tale.

Horoscop 9 februarie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să ai o înnegurată, umbrită din toate părțile de nemulțumirile acumulate. Este alegerea ta, dar la fel de bine ai putea să te eliberezi de acele nemulțumiri complet inutile.

Horoscop 9 februarie 2019 – Pești:

Este posibil să te atragă foarte mult ideea de a urzi intrigi secrete care să îți aducă un avantaj. Intrigile respective doar îți vor ocupa timpul degeaba.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile