MENIU CAUTĂ

Horoscop sâmbătă 9 februarie 2019. Gemenii riscă să pice în capcană!

Distribuie

Horoscop 9 februarie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 9 februarie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi complicată, mai ales în relația cu un prieten anume sau o rudă cu care nu ai avut relațiile prea bune nici până acum.

Horoscop 9 februarie 2019 – Taur:

Ziua aduce un element de pericol pe care tu îl poți provoca ignorând autoritatea unuia dintre superiori sau a cuiva din familie, care știe ce spune.

Horoscop 9 februarie 2019 – Gemeni:

Ar fi bine să eviți tentația de a face planuri de viitor împotriva cuiva. Este o capcană dureroasă, în care vei ajunge doar tu, nu și persoana căreia crezi că îi vei demonstra ceva.

Horoscop 9 februarie 2019 – Rac:

Poate fi momentul final al unei decizii neinspirate, luate împotriva cuiva din familie. Decizia are legătură cu finanțele sau cu bunurile comune.

Horoscop 9 februarie 2019 – Leu:

Ai de traversat momente delicate în relația cu partenerii de cursă lungă, mai ales cel de cuplu. Tu, celălalt sau ambii veți dori să vă impuneți cu orice preț.

Horoscop 9 februarie 2019 – Fecioară:

Poate fi o zi delicată în planul sănătății sau cel al relațiilor de muncă. Este necesară o abordare delicată, binevoitoare, orice problemă ar apărea.

Horoscop 9 februarie 2019 – Balanță:

Ar putea apărea o problemă delicată în relațiile cu cei dragi, dar soluția acesteia depinde mai mult de felul în care te vei reacționa când afli despre ea.

Horoscop 9 februarie 2019 – Scorpion:

Vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi rezultatul unui șir de erori pe care le-ai făcut din neștiință sau cu bună știință, dar ignorând consecințele.

Horoscop 9 februarie 2019 – Săgetător:

Bine ar fi să eviți confruntările de orice fel, deplasările pe distanțe scurte, dar și întâlnirile, chiar și cu cei pe care îi agreezi.

Horoscop 9 februarie 2019 – Capricorn:

Ești pe punctul de a lua o decizie care să aibă un impact major asupra situației tale financiare. Din păcate, soluția pe care vrei să o impui nu se bazează pe eforturile tale.

Horoscop 9 februarie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să ai o înnegurată, umbrită din toate părțile de nemulțumirile acumulate. Este alegerea ta, dar la fel de bine ai putea să te eliberezi de acele nemulțumiri complet inutile.

Horoscop 9 februarie 2019 – Pești:

Este posibil să te atragă foarte mult ideea de a urzi intrigi secrete care să îți aducă un avantaj. Intrigile respective doar îți vor ocupa timpul degeaba.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii