Între 15 și 17 iulie, la prânz, univers afectiv mai puțin dispus spre trăiri intense, spre emoții; rațiunea și logica primează și cenzurează sentimentele, stare de spirit care nu este nouă, dimpotrivă, ea decurge de mai mult timp, cu accente diferite ca intensitate, așa că Fecioarele s-au obișnuit cu această stare; tendința de a-i vedea (foarte) critic pe cei dragi, pe care îi țin în permanență „sub lupă”, mai ales dacă este vorba de copii.

Situații speciale care îi pun pe nativi să ia decizii neplăcute, dar necesare, în planul relațiilor sufletești: renunțare, despărțire, distanță, răceală afectivă, indisponibilitatea de a face concesii, de a ierta sau de a le (mai) permite unora “derapaje”, în special în preajma zilei de 17 iulie, când se vor afla sub influența Lunii Pline în Capricorn, care va opera în acest sector existențial.

Între 17 iulie, după ora 12.30, și 19 iulie, posibile tulburări de natură cardio-vasculară, stres astral care s-ar putea reflecta în fiziologia sistemului nervos (mai ales a sistemului nervos periferic). Evenimente mărunte ca importanță, care au loc la serviciu și care îi pot mira pe cei născuți în Fecioară.

Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului. În felul acesta, până pe 11 august, cât va ține acest tranzit, Fecioarele pot (re)trăi secvențe de viață sau pot relua dialoguri pe o temă care a fost pusă, pentru prima dată, între ei și prietenii lor, acum câteva săptămâni. Posibilitatea de a reevalua relația cu un apropiat pe baza declarațiilor sau a afirmațiilor formulate de acesta.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens