Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului, marcând, în modul cel mai favorabil și plăcut, casa I, a personalității acestor nativi, care vor beneficia de sprijinul ei, în plan fizic, organic dar și psihic. Pentru că ea nu va dura decât până pe 26 noiembrie, trebuie valorificată fiecare zi pentru a se extrage cât mai mult din potențialul ei, mai ales că viitorul tranzit al planetei Venus prin Săgetător se va petrece abia la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, dialoguri inedite, știri care incită, vești care iau prin surprindere, deplasări pe „nepusă masă”.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, motive difuze de nemulțumire față de modul de viață curent, tulburat de nereguli domestice și casnice sau de disfuncțiile familiale (supărări mai vechi nevindecate, concluzii dezarmante, relații dezamăgitoare, acuzații nedrepte mai ales dacă acestea au fost formulate de către părinți).

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, perioadă dinamică, favorabilă celor tineri prin impulsurile firești vârstei lor: chef de viață, de petreceri, de sport, de victorii, de cuceriri, de aventuri, de trăiri afective intense. Atenție sporită și intoleranță față de calomnii, bârfe, complicități vinovate împotriva nativului la locul de muncă.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor