Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, limitări financiare, efort de a face față cheltuielilor curente în cazul celor care duc un trai susținut doar de salariu sau pensie.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va da o notă aparte, utilă, multor relații de prietenie, temperându-i pe nativii care nu vor reacționa, ca altă dată, năvalnic, atunci când vor fi contraziși sau puși în dificultate de către cei apropiați și alături de care, se află, poate, implicați într-un proiect. Întreaga lună, de acum încolo dar, mai ales în primele zece zile după intrarea Soarelui în casa a XI-a, Săgetătorii vor putea atenua niște asperități sau reface o relație șubrezită de încercările momentului.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, multe persoane tinere, încă tinere și, mai ales, în preajma vârstei de 48 de ani, vor dori o mai pună poziționare profesională în așa fel încât ei să aibă sentimentul muncii utile, apreciate dar și o afirmare care să le dea bucuria împlinirii personale. În aceste zile, destul de mulți nativi se vor pregăti sufletește pentru orice schimbare s-ar ivi: ofertă, invitație, desemnare, numire, însărcinare specială, cooptare, etc.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, efort de a gestiona atribuțiile de serviciu în așa fel încât să rezolve, fără stres, conflictele, ostilitățile și ipostazele delicate sau riscante pentru statutul, credibilitatea și imaginea lor.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase