Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 20-26 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 20-26 aprilie 2019

Între 20 și 21 aprilie seara, nativii pot să trăiască primele contradicții sau tensiuni în plan partenerial care, dacă nu au fost resimțite odată cu intrarea planetei Uranus în acest sector, ar putea fi acum revelate, fapt la care își va aduce contribuția și Soarele, care, pe 20 aprilie, va intra în zodia Taurului.

În sfârșit, în acest răstimp, în egală măsură, se pot crea și premisele viitoarelor conflicte. Posibile repoziționări față de persoanele cu care se află de mai mult tip în conflict (dușmănie, rivalitate, proces) pe fondul ultimelor schimbări de statut astral. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c., timp în care le va însenina universul interior; de asemenea, Venus poate să introducă o binefăcătoare notă de susținere discretă în planul sănătății ori chiar să atragă o șansă în chip subtil.

Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, dispute aprinse, schimburi de cuvinte (mai mult dau mai puțin tăioase sau justificate, acuzații, explicații, demonstrații de forță, negocieri și insistențe) pe fondul unor interese materiale care nu se pot reglementa pe cale juridică.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, efort de înțelegere a unor idei sau de asimilare a unor concluzii de viață pe care nativii nu le acceptă cu ușurință. Din 26 aprilie, după ora 12:28, refuz al ipostazelor extravagante sau prea îndrăznețe care pot arunca umbre nedorite asupra numelui sau imaginii Taurilor.

Nota generală a săptămânii va veni de la tranzitul Soarelui prin zodia Taurului, ceea ce va reprezenta, până pe 21 mai a.c., un real suport pentru întreaga lor ființă și una dintre condițiile esențiale pentru refacerea lor fizică și psihică. Doar că, între 20 și 23 aprilie, nativii pot trece printr-o stare specială, un fel de “frison existențial”, ca și cum ar avea intuiția (presimțirea) a ceea ce urmează să se petreacă cu ei.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close