CAPRICORN
TIPIC PENTRU FEMEIA CAPRICORN ESTE… să vrea să controleze totul, să-şi urmeze drumul cu convingere, fără să se lase influenţată de nimic, şi să fie loială. În plus, e o persoană foarte deschisă la minte, competenţă şi disciplinată.
CUM SE POARTĂ: Nu e foarte vorbăreaţă, însă părerile ei sunt atât de bine argumentate, încât are întotdeauna ultimul cuvânt.
CE O ENERVEAZĂ: Deoarece sinceritatea e cel mai important lucru pentru ea, nu agreează oamenii care mint.
CE O FACE FERICITĂ: Cel mai bine se simte când iese învingătoare dintr-o situaţie în care a fost nevoită să lupte din răsputeri.
CARIERĂ: Reuşeşte întotdeauna să avanseze datorită perseverenţei, gândirii strategice şi răbdării. Nu lasă nimic la voia întâmplării!
STRATEGIA SUCCESULUI: Îşi urmăreşte scopurile cu o voinţa de neclintit, ambiţie şi tenacitate. Mantra ei: puterea se naşte din linişte.
DRAGOSTE: Femeia Capricorn e destul de rece la început, însă când un bărbat reuşeşte să-i ajungă la inimă, se deschide total, din toate punctele de vedere.
FIDELITATE: Stă alături de partenerul ei orice ar fi. Rareori  are aventuri.
STIL: Decent, clasic, elegant şi simplu. Cel mai bine i se potrivesc outfiturile tip deux-piA¨ces şi accesoriile monocromatice, precum un şirag de perle arginţii (foto sus, stg.).
AURĂ: O femeie „de fier” cu o inimă mare.
TABU: Superficialitatea, oportunismul, minciună şi extravaganţa.
SEX: Are nevoie de timp pentru a se relaxă, însă odată ce se simte în largul ei, devine extrem de pasionala şi chiar surprinzătoare.
DESTINAŢII DE VIS: Munţii şi peisajele impunătoare o atrag pe femeia Capricorn precum un magnet, că şi oraşele spectaculoase, gen Hong Kong (foto).
PARTENERUL IDEAL: Preferatul ei e Capricornul, datorită similitudinilor, însă se simte foarte bine şi în prezenţa bărbatului Rac.
MOTTO: ÎN VIAŢĂ: M-AM NĂSCUT PENTRU A AVEA SUCCES
VARSATOR
TIPIC PENTRU FEMEIA VARSATOR ESTE… sa fie diferita de restul. Pentru ea, cele mai importante sunt libertatea si autodepasirea, motiv pentru care este in permanenta in cautarea unor impulsuri si sanse noi.
CUM SE POARTA: Deseori este bine intentionata. Dar atunci cand cineva incearca sa o ingradeasca, devine o rebela.
CE O ENERVEAZA: Nu se simte bine in compania barbatilor care vor sa faca pe sefii, fara a arata acest lucru neaparat.
CE O FACE FERICITA: Tot ceea ce reuseste sa-i creasca nivelul de adrenalina, fie ca este vorba de kitesurfing sau jocuri la bursa.
CARIERA: Este foarte inteligenta, deseori alege cai mai putin ortodoxe si poate ajunge intr-o pozitie-cheie fara sa-ti dai seama.
STRATEGIA SUCCESULUI: Are mereu idei bune si cunoaste persoane importante, pe care se poate baza la nevoie.
DRAGOSTE: O relatie cu o femeie Varsator nu este usoara, pentru ca partenerul ei trebuie sa ii ofere destul de multa independenta
FIDELITATE: Cand cineva ii cucereste inima, este foarte loiala.
STIL: Neobisnuit, dar elegant: skinny jeans, blazer din lurex, highheels in culori puternice si cea mai noua coafura de la New York.
DESTINATII DE VIS: Ii plac marile metropole, ca Barcelona, Londra si Singapore.
AURA: O femeie dintr-o alta lume.
TABU: Minciuna, infidelitatea, stresul.
SEX: Ii place sa fie surprinsa de partenerul ei in dormitor, mai ales intr-un joc provocator in stilul „Shades of Grey”.
PARTENERUL IDEAL: Cel mai bine se intelege cu Varsatorul si Leul, insa o relatie de lunga durata o va avea in compania Racului.
MOTTO: IN VIATA OFER TOT, MAI PUTIN LIBERTATEA MEA
PESTI
TIPIC PENTRU FEMEIA PESTI ESTE… faptul ca nu poti spune niciodata ca o cunosti cu adevarat, chiar si partenerul descopera ceva nou la ea in mod constant. Ea, in schimb, poate sa citeasca sufletele oamenilor si are o intuitie incredibila.
CUM SE POARTA: De obicei, ii place sa stea pe randul doi. Dar in clipa in care apare momentul potrivit, stie cum sa se faca remarcata si sa ajunga pe cea mai buna pozitie din primul rand.
CE O ENERVEAZA: Rautatea si persoanele iscoditoare.
CE O FACE FERICITA: Complimentele sau micile cadouri.
CARIERA: Femeia Pesti este o persoana diplomata, dar cine incearca sa se foloseasca de ea, va avea parte de momente grele.
STRATEGIA SUCCESULUI: Intuitia o ajuta sa depisteze imediat o oportunitate si o materializeaza imediat, gratie inteligentei.
DRAGOSTE: Ii este destul de greu sa se decida asupra unui barbat, dar cand o face, i se dedica complet. In plus, are aceleasi asteptari si de la el.
FIDELITATE: Sufleteste, este o persoana fidela, nu si fizic.
STIL: Are un stil original, ca si personalitatea ei: pantaloni de piele combinati cu topuri din matase si bijuterii romantice, cu perle.
AURA: Are imaginea unei printese visatoare.
TABU: Lipsa de onestitate, nedreptatea si rautatea.
SEX: Ii place sa experimenteze in compania partenerului potrivit si se lasa prinsa in aventuri „interzise”.
DESTINATII DE VIS: Este mereu in cautarea apei: Amsterdam sau Venetia, Norvegia.
PARTENERUL IDEAL: Racul si Scoprionul sunt partenerii ideali pentru femeia Pesti. Dar Berbecul si Sagetatorul ar putea fi o alegere la fel de buna pe termen lung.
MOTTO: IN VIATA IMI PLACE SA-MI TRAIESC VISELE!
BERBEC
TIPIC PENTRU FEMEIA BERBEC… sa fie agitata in permanenta. Consuma multa energie chiar si pentru rezolvarea unei probleme minore. Spontana si curajoasa, este mereu gata sa faca schimbari radicale.
CUM SE POARTA: Chiar daca este impulsiva, femeii Berbec nu ii plac conflictele – daca este pusa intr-o situatie tensionata, prefera sa-si schimbe comportamentul. Totusi, este mereu corecta si sincera.
CE O ENERVEAZA: Rutina si persoanele incapabile sa ia o decizie.
CE O FACE FERICITA: Adrenalina si provocarile.
CARIERA: Visul ei este sa se afle in fruntea piramidei. Si gratie calitatilor sale de lider, acest vis devine realitate de cele mai multe ori.
STRATEGIA SUCCESULUI: Este mai rapida decat ceilalti, evita discutiile in contradictoriu si nu se lasa doborata de un insucces – este o invingatoare innascuta.
DRAGOSTE: Alaturi de ea, rutina nu are vreo sansa – chiar si in cazul vietii sexuale. Dar barbatul care ajunge in pat alaturi de ea are nevoie de multa energie.
FIDELITATE: Cat timp partenerul ii este alaturi, femeia Berbec este fidela.
STIL: Ii plac hainele din piele si cu imprimeu exotic, care ii „hranesc” caracterul wild.
AURA: Rebela care va cuceri lumea.
TABU: Cine o subestimeaza sau incearca sa o saboteze va face cunostinta cu o femeie razbunatoare, care nu are nicio limita.
SEX: Erotismul este punctul sau forte, iar cand ajunge in pat cu persoana potrivita, nu are limite in a-si satisface fanteziile sexuale.
DESTINATII DE VIS: Ii place sa incerce mereu ceva nou, de exemplu un tur cu bicicleta prin SUA sau in orase ca Rio de Janeiro.
PARTENERUL IDEAL: Ii plac tipii sportivi, activi, precum Sagetatorul sau Varsatorul, in timp ce barbatii din Balanta si Rac sunt dovada faptului ca, uneori, contrastele se atrag.
MOTTO: IN VIATA AM VENIT, AM VAZUT, AM INVINS!
TAUR
TIPIC PENTRU FEMEIA TAUR ESTE… sa nu se relaxeze complet pana nu-si indeplineste scopul. Responsabilitate, armonie si sinceritate – si din punct de vedere financiar – sunt lucrurile pe care le apreciaza cel mai mult. Este o persoana activa, echilibrata, sincera si autentica.
CUM SE POARTA: Nu trebuie sa faca prea multe pentru a impresiona: femeia Taur are o atitudine suverana si incredere in fortele proprii.
CE O ENERVEAZA: Nedreptatea si oamenii care susotesc pe la spate sau vor sa se foloseasca de bunatatea ei.
CE O FACE FERICITA: Tot ceea ce miroase, arata bine si are un gust placut. Dar ceea ce apreciaza cel mai mult este o partida de sex memorabila.
CARIERA: Simtul pentru bani ii asigura o buna pozitie in lumea business, iar cel pentru frumos ar putea sa o determine sa devina designer.
STRATEGIA SUCCESULUI: Este o persoana pragmatica, cu picioarele pe pamant, rezistenta si nu pierde niciodata din privire propria bunastare.
DRAGOSTE: In pat este pasiunea in persoana. Dar reuseste sa-si cucereasca partenerul si in afara dormitorului, de exemplu, cu mancaruri delicioase.
FIDELITATE: Atunci cand se decide asupra unui partener, este o comoara.
STIL: Minimalist, dar sofisticat, luxos, dar nu extravagant.
AURA: Cine o vede are impresia ca este o femeie deosebita.
TABU: Destrabalarea, delasarea si nestatornicia.
SEX: Pentru a-si exercita pasiunea, femeia Taur are nevoie de un partener pe masura. Cine reuseste sa ii castige increderea va avea parte de numeroase clipe de rasfat… memorabile.
DESTINATII DE VIS: Natura si peisajele unice, Africa de Sud este o destinatie perfecta, la fel si Toscana.
PARTENERUL IDEAL: Ii plac barbatii care sunt la fel de pasionali ca si ea, cum se intampla cu Scorpionul. Racul si Pestii sunt cei care reusesc sa-i activeze mai mult latura sentimentala.
MOTTO IN VIATA: ACTIONEZ INCET, DAR CU EFECT
GEMENI
TIPIC PENTRU FEMEIA GEMENI ESTE … sa treaca prin viata libera, asemeni unui fluture. Ii place sa fie inconjurata de oameni si leaga foarte usor prietenii. Setea ei de cunoastere pare a fi de nepotolit, insa o poate transforma usor intr-o persoana „bagacioasa”.
CUM SE POARTA: Vorbeste mult si tare, ii place sa rada si e o amfitrioana innascuta. Femeia Gemeni adora sa fie in centrul atentiei, sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor.
CE URASTE: Pedantii, mincinosii, ipocritii si persoanele inguste la minte. In plus, nu suporta sa fie barfita si contrazisa (fara argumente!).
CE O FACE FERICITA: Sportul, pentru ca e o femeie activa, cultura, pentru a-si astampara curiozitatea, si prietenii care pot tine pasul cu ea.
CARIERA: Flexibila si cu o mare putere de adaptare, poate face cariera atat in agentiile de media, cat si pe scena unui teatru.
SECRETUL SUCCESULUI: E cunoscuta drept o enciclopedie ambulanta. Cu toate acestea, cel mai mare atuu al ei e reteaua impresionanta de cunostinte, la care poate apela oricand.
DRAGOSTE: Ingeras nevinovat, vampa, printesa si femeie dura de afaceri: repertoriul ei de roluri e vast si garanteaza ca nimeni nu se va plictisi alaturi de ea.
FIDELITATE: Ii place sa flirteze tot timpul si nu e foarte usor de convins sa ramana intr-o relatie pe termen lung. Se plictiseste usor.
STIL: Avangardist sau extrem de colorat si vesel, cu multe imprimeuri ciudate si accesorii (stg.).
AURA: Latura ei copilaroasa o face irezistibila in fata barbatilor.
TABU: Nu-i iarta pe cei care uita de aniversarea ei sau care o ignora.
SEX: Ca si in cazul celorlalte aspecte ale vietii, femeia Gemeni nu ia dragostea foarte in serios si apreciaza simtul umorului in pat.
DESTINATII DE VIS: Locuri „efervescente”, precum Ibiza (foto sus) sau progresiste, precum Berlin, New York, Tokio sau Londra.
PARTENERUL IDEAL: Leul, Balanta si Varsatorul sunt perfecti pentru ea.
MOTTO: DE VIATA: STAU MEREU IN FATA
Citeşte mai multe pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
FANATIK.RO
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Știrileprotv.ro
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Observatornews.ro
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri
HOROSCOP
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI