Va fi o primăvară timpurie

Din punct de vedere climateric, am putea avea o primăvară timpurie, după o iarnă mai scurtă şi cu multe precipitaţii. O umiditate ridicată se poate menţine până spre finalul lunii martie. Vara se anunţă însă ceva mai plăcută şi mai răcoroasă decât cea trecută.

4637-320663-1.jpg

Pe toată durata anului, am putea asista la schimbări bruşte de aspect al vremii, greu de explicat şi pentru specialişti.


Mulţi vor avea curajul să înceapă o afacere nouă

Anul 2011 se anunţă foarte diferit faţă de cel care s-a încheiat, pentru că vine cu numeroase schimbări de registru astral, chiar mai multe decât va aduce 2012. Cele mai importante dintre evenimentele astrale ale anului au o legătură strânsă cu zodiile de foc şi pot genera schimbări rapide.

4637-320665-businessman.jpgDestinul intră în Săgetător la jumătatea lunii februarie, pentru un an şi jumătate, şi promite un sprijin foarte important pentru reformarea legislativă a ţării, prin schimbări la nivel parlamentar. Se pot modifica legi importante, regulamente, comportamentul sau componenţa grupurilor parlamentare ori orientarea ideologică a unor partide care fac parte din legislativ. Acelaşi aspect vorbeşte despre oportunităţi pe care ţara noastră le va avea de a încheia noi tratate de colaborare, de a găsi aliaţi, de a întări legăturile cu prietenii săi tradiţionali şi de a-şi juca rolul de mediator între Est şi Vest.

Primele şase luni ale anului sunt vitale pentru evoluţia ulterioară, pentru că se vor avansa tot felul de idei, care mai de care mai curajoase şi mai interesante. Valabilitatea acestora însă urmează să fie dovedită începând din luna iunie încolo.

Nu vom scăpa de momente de revoltă

Multe dintre aspecte vorbesc despre nemulţumiri acumulate şi dorinţă de revoltă, dar aduc, din iunie, şi o mai bună orientare pentru fiecare dintre cei care sunt pregătiţi să îşi asume schimbările necesare ca să aibă o viaţă mai bună. Creşte apetitul pentru afaceri cu caracter unic, original, dar şi dorinţa fiecăruia dintre noi de a ieşi în evidenţă printr-o atitudine curajoasă, prin asumarea situaţiei aşa cum este, fără înflorituri şi autoiluzionare.

La rubrica fenomene sociale s-ar putea să ne confruntăm cu o separare şi mai categorică a oamenilor în două grupuri mari: cei care privesc către viitor şi au puterea de a spera la mai bine şi cei care nu se pot desprinde de trecut şi nu mai găsesc forţa de a crede în bine. Nu este o noutate acest proces, dar se poate contura mai clar pe măsură ce înaintăm în noul an.

Ultima parte a lui 2011 ne poate găsi pregătiţi să lăsăm în urmă o etapă complicată din viaţa noastră ca naţiune, pentru ca în prima jumătate a anului 2012 să rămânem pe aceleaşi coordonate, care vor fi rediscutate, reevaluate şi eventual schimbate. Poate fi un moment delicat, din cauza unor complicaţii legate de împrumuturi sau de felul în care statul administrează banii populaţiei.

Păşim, ca naţiune, timid şi fără încredere în forţele proprii, într-una dintre cele mai importante etape din dezvoltarea noastră de până acum. Începând de anul acesta se pot ivi numeroase ocazii de a ne afirma, de a ieşi în evidenţă şi de a fi apreciaţi.


Guvernul ar putea fi remaniat în primele luni

Primăvara poate aduce multe schimbări în plan politic. Pot fi remanieri guvernamentale şi conflicte la vârf. Din punct de vedere diplomatic, ţara noastră va avea parte de obligaţii noi, provocatoare.

4637-320667-guvernulromaniei.jpgCea mai tensionată perioadă din an ar putea fi primăvara, pentru că vine cu multe schimbări de lăcaş astral al unor planete şi energia dominantă este cea a zodiei Berbecului, care poate aduce modificări, răsturnări de situaţie, remanieri guvernamentale, conflicte la vârf, inclusiv cu instituţiile aflate deasupra conducerii ţării.

Diplomaţia românească va avea un an plin, cu obligaţii pe care nu le-a mai întâlnit până acum, pentru că se vor reconfigura relaţiile internaţionale.

Şi în interiorul graniţelor ţării va fi nevoie de diplomaţie, de adaptare la cerinţele oamenilor şi de acceptare a noilor realităţi sociale, care ar putea tulbura liniştea politicienilor.

A doua parte a anului poate aduce mai multă stabilitate, o posibilă creştere economică, o scădere a şomajului şi, în general, mai mult spor în tot ce facem.

Este posibilă şi producerea unui fenomen mai puţin întâlnit la noi: relocarea în masă pentru a găsi un loc de muncă, multe persoane părăsind localităţile în care se află în căutarea bunăstării.


Reînvie turismul

4637-320669-turismulromanesclitoral.jpgDomeniile avantajate foarte clar în acest an sunt tehnologia şi turismul. Am putea asista la un avânt nemaiîntâlnit al mijloacelor de captare a energiilor regenerabile. Iar turismul este favorizat pentru că fiecare dintre noi va fi orientat mai degrabă către ceea ce are la îndemână, ce îi oferă mediul apropiat, lecţie de viaţă începută încă din 2008, de la debutul crizei. Pe timpul verii putem observa o oarecare revenire, de scurtă durată şi fragilă, în construcţii, dar din toamnă s-ar putea trece din nou la situaţia de până atunci.


Ne vom afirma în lume

Timp de şapte ani de-acum încolo, naţiunea noastră are deschise porţile afirmării în lume, cu calităţile şi defectele noastre reale. Spiritul de grup, sentimentul de unitate al românilor, trece printr- o fază de regenerare lentă, care va mai dura destul de mult, dar poate aduce acele schimbări pe care fiecare în sufletul său, în momentele de sinceritate, le doreşte pentru ţară şi pentru sine.

Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile
PARTENERI - GSP.RO
Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile
BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL
Playtech.ro
BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL
Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe
Observatornews.ro
Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe
Horoscop 17 iunie 2021. Capricornii ar putea trăi o dezamăgire mai mare sau mai multe pe același subiect
HOROSCOP
Horoscop 17 iunie 2021. Capricornii ar putea trăi o dezamăgire mai mare sau mai multe pe același subiect
Reacția Coca Cola după ce Cristiano Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă
Știrileprotv.ro
Reacția Coca Cola după ce Cristiano Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Telekomsport
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)