MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2006 00:24

Masca de aur

Distribuie

Aurul este folosit de mii de ani, atat in medicina orientala, cat si in medicina occidentala. Acesta a fost folosit chiar si in homeopatie, pentru a produce o energie pozitiva in sfera psihica.


In medicina estetica a fost folosit pentru a reface tesutul pielii. Este energizant si produce hipertermie, iar acest lucru favorizeaza cresterea circulatiei, eliminarea toxinelor, producerea de oxigen si nutrienti.


In tratamentul Romanian Gold', aurul e folosit in combinatie cu proteine de grau, care actioneaza ca vehicul eliberator, favorizand penetrarea acestuia si astfel ne da siguranta dermatologica, deoarece mineralele libere pot sa cauzeze reactii in piele.


Ne vorbeste despre tratament Carmen Mihai, specialist estetician, director Les Nouvelles Esthetiques' (tel. 0744. 559.374): Acest tratament consta in doua etape: prima este pregatirea pielii, pentru a profita la maximum de componentele cele mai bogate din cea de a doua etapa, care este cea a tratamentului propriu-zis. Incepem cu aplicarea „baii alcaline” pe baza de peroxizi, pe care o vaporizam pe piele dupa ce am protejat ochii. Cu aceasta pregatim stratul cornos, inmuindu-l si facandu-l mai permeabil. De asemenea, are o actiune antiseptica si de limpezire. In continuare, indepartam celulele moarte prin aplicarea unei creme acide si abrazive, care contine cristale de siliciu, acid salicilic si rezorcina, masand usor cateva minute. Se sterge cu apa, dupa care se aplica un gel pentru descongestionare si improspatare, care contine extracte vegetale – galbenele, musetel, aloe, castravete – cu proprietati drenante, emoliente si antiinflamatorii. Dupa masaj, lasand un strat considerabil de ser pe piele, vom aplica un film ocluziv' timp de cateva minute. Se inlatura filmul ocluziv si se trece la aplicarea mastii polimerice de aur si miere. Aceasta are proprietati stimulatoare, tonifiante si emoliente. Nu este necesar sa fie lasata mai mult de zece minute.


Masca contine proteine de grau, minerale, extract de jojoba si un praf de perle aurite, in plus fata de aur si proteine. Finalizam tratamentul prin aplicarea unei creme care are proprietati antioxidante, antistres si de recuperare a echilibrului. In plus, contine un complex de carbohidrati cu actiune umectanta, vitamina E, silicon de matase (cu proprietate de catifelare) si, de asemenea, filtru solar. Se aplica prin masare usoara.


Frecventa sedintelor poate fi saptamanala sau la cincisprezece zile. Pentru a avea rezultate vizibile, e ideal sa se efectueze un numar minim de patru sedinte, in ciuda faptului ca, inca dupa prima aplicare, pacienta isi va simti pielea proaspata, odihnita si cu stralucire foarte vizibila. Acest tratament le permite femeilor la care se observa semnele unei pieli obosite sa schimbe lipsa de stralucire cu luminozitatea, asprimea (care se observa la o piele lipsita de hidratare si elaticitate) cu o piele catifelata, neteda si hidratata. In plus, permite atenuarea ridurilor fine.
Acest tratament costa intre 1.500.000 si 2.500.000 de lei, in functie de salon'.

Comentarii