Mergi direct la conținut »
Mihai Neșu și-a lansat prima carte. Volumul este dedicat “detoxifierii sufletului”
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe

Mihai Neșu și-a lansat prima carte. Volumul este dedicat “detoxifierii sufletului”

Viața merge înainte. Chiar și țintuit într-un scaun cu rotile, luptând să alungi durerea fizică și psihică prin a te dedica altora care au și ei probleme care de care mai complicate. Mihai Neșu este paralizat de 8 ani, după un teribil accident la un banal antrenament în Olanda.

De Eduard Apostol,

Fostul internațional, ajuns acum la 36 de ani, și-a refăcut viața după ce-a fost lovit în tot ceea ce avea: sănătate, soție care l-a părăsit, părinți ce-au trecut în neființă.“M-am mântuit și am ajuns să apreciez lucrurile simple și creștinești”, a comentat fostul fotbalist pentru Libertatea în mai multe rânduri.

Neșu s-a ajutat de cărțile sfinților și de religie pentru a se recupera psihic și sufletește. “Până acum am trăit ca batista prin aer, de-abia acum pot spune că sunt împlinit pe deplin”, ne-a mărturisit Mihăiță într-un interviu toamna trecută.

Ca o dovadă a noii sale vieți stă prima carte semnată de Neșu, a cărei lansare oficială a fost joi. “Complex natural pentru detoxifierea sufletului” se numește cartea ardeleanului și, conform celor spuse de autorul însuși, este “o culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”.

Un volum: 29 de lei

Lansarea a fost miercuri la Biblioteca Județeană din Oradea și la ea au participat peste o sută de invitați. Cartea costă 29 de lei și cuprinde “100 de pastile duhovnicești alese de Mihai Neșu, citate din scrierile unor Sfinți Părinți ortodocși, printre care Părintele Efrem Filotheitul, Sfântul Paisie Aghiorâtul, Sfântul Serafim de Virița, Părintele Tadei, Sfântul Nicolae Velimirovici”.

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

”Aceștia m-au întărit în momentele dificile ale vieții”, a mărturisit Mihai. În paralel, fostul fotbalist a înființat în 2015 Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie, în Oradea, unde 130 de puști fac terapii constant, în regim caritabil.

Cărțile vor fi disponibile în curând online si pe site-ul Fundației Mihai Neșu, la magazinul Diecezana al Episcopiei Ortodoxe din Oradea, la Magazinul Mânăstirii Sfânta Cruce din Oradea și în alte locații care vor fi anunțate pe parcurs.


Citește și:

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close