MENIU CAUTĂ
08 Iun. 2017 15:06

Nu te desparti de partener pana nu raspunzi la aceste 5 intrebari

Distribuie

In fiecare zi, milioane de femei si barbati se gandesc la relatiile lor si se intreaba daca ar trebui sa le continue sau sa spuna stop.

Daca te surprinzi intrebandu-te „Oare ar trebui sa ma despart de el?', noi iti recomandam sa iti adresezi aceste 5 intrebari care poate ca iti vor oferi unele raspunsuri de care ai nevoie.

1. Partenerul tau te-a inselat? De mai multe ori?

Cele mai multe persoane, indiferent ca este vorba de femei sau barbati isi doresc o relatie 100% monogama, dar numarul ridicat al divorturilor si al despartirilor reprezinta dovada clara a faptului ca infidelitatile se intampla in fiecare zi. Daca acest lucru ti se intampla tie, ar trebui sa te intrebi daca poti trece peste acest lucru (pentru ca nu toata lumea poate) si atunci trebuie sa ii oferi partenerului tau sansa de a dovedi ca poate fi fidel.

Daca partenerul tau te-a inselat o data, ar fi indicat sa fii atenta pentru ca exista posibilitatea sa se repete. Daca acesta te-a inselat de mai multe ori, atunci ar trebui sa accepti faptul ca esti intr-o relatie deschisa, daca alegi sa ramai alaturi de el.

2. Partenerul tau te critica sau te face sa nu te simti bine in propria piele?

Este normal sa te enervezi uneori si sa ai cateva neintelegeri cu partenerul tau, dar nu ar trebui sa se depaseasca limita si sa ajunga sa te faca sa simti inferioara sau sa apeleze la anumite manipulari. Nu conteaza ca este nervos sau motivul pentru care s-a enervat. Nu ar trebui niciodata sa critici sau sa manipulezi persoana iubita si, daca cineva o face, atunci trebuie sa inteleaga faptul ca niciunul dintre parteneri nu se va simti in siguranta daca relatia va continua.

3. Te-ai simtit nefericita sau stresata in relatia ta?

Daca ai fost intr-o relatie de scurta durata, sa spunem de mai putin de un an, ar trebui sa iei in considerare o despartire daca ai fost nefericita pentru cel putin o luna. Daca ai fost intr-o relatie timp de 2 sau 3 ani sau chiar mai mult, ar trebui sa te gandesti la o despartire daca ai fost nefericita timp de 6 luni sau chiar mai mult.

Citeste tot materialul pe elle.ro

Comentarii