MENIU CAUTĂ

„O nouă viaţă”, Mary Jo Putney – primul volum din seria „Lorzii pierduți”

Distribuie

De la celebra autoare de historical romance, Mary Jo Putney, din 7 februarie citim primul volum din seria  „Lorzii pierduți” – „O nouă viață”. Vă veți îndrăgosti de personajele fermecătoare și subiectul palpitant, o poveste absolut adorabilă în 7 volume. Naufragiat pe o plajă pustie, Adam nu-și mai amintește nimic din trecutul său, despre faptul că este duce sau  despre accidental care aproape că l-a costat viața. Însă este încântat să audă că tânăra cu păr bălai care îi îngrijește rănile este soția lui. Numele și chipul nu-i sunt familiare, dar atingerea și căldura ei sunt neasemuite.  Mariah Clarke a moștenit splendidul conac Hartley, dar fostul proprietar susține că domeniul a fost câștigat de tatăl ei trișând la cărți și încearcă să-l obțină înapoi făcându-i curte tinerei. Dornică să scape de insistențele acestuia, Mariah îi declară că este deja măritată, cu toate că nici măcar nu cunoaște vreun bărbat care ar putea să joace acest rol. Însă răspunsul la rugile ei de a găsi o cale pentru a transforma minciuna în adevăr apare pe o plajă părăsită, sub chipul unui tânăr naufragiat. Să-l convingă pe Adam că îi este soț pare surprinzător de ușor. Curând însă pasiunea născută dintr-o fantezie devine periculos de reală – și complet irezistibilă.

„Umorul subtil, elementele exotice, proza impecabilă și personajele irezistibile prinse într-o dilemă senzuală îi vor face pe cititori să zâmbească și să aștepte cu nerăbdare următoarele aventuri din noua serie Lorzii pierduți.” – Library Journal

Primul volum din serie este disponibil la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei. Nu ratați următorul volum, pe 21 februarie.

Comentarii