MENIU CAUTĂ

Previziuni astrologice pentru perioada 26 mai – 1 iunie 2018. Luna Plină în Săgetător. Mercur va intra în zodia Gemenilor

Distribuie

Berbec

În prima parte a zilei de 26 mai, Berbecii vor identifica nevoia imperioasă de a rămâne calmi în fața provocărilor, de a nu ceda ispitei de a intra in dispute, de a se feri de atitudinile radicale și tăioase în orice fel de dialog, negociere, întâlnire și de a face un real efort de cooperare. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, nativii vor avea tot timpul senzația că cineva le pregătește o păcăleală în plan financiar: vor deveni suspicioși și preocupați să-și securizeze banii sau bunurile. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, preocupări legate de statutul oficial al unor proiecte sau de punerea lor în aplicare cât mai rapidă. Lucrurile s-ar putea precipita în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, și când este posibil ca Berbecii să primească vești din țară sau străinătate (depinde natura proiectului de viață vizat) de la instituții cu privire la stadiul aprobărilor sau acceptării lor în forme de învățământ (studiu), de muncă și activitate care să le permită să-și dezvolte calitățile profesionale. Posibilă deplasare de scurtă durată. Aceste vești le pot însă transmite condiții care complică situația prin pretențiile și exigențele pe care le impun. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va colora casa schimburilor de informații, a călătoriilor și a relațiilor cu frații cu mult dinamism și energie. Noutățile vor răsări la tot pasul. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, funcția, responsabilitățile publice, chestiunile legate de carieră și/sau imagine publică li se vor părea nativilor o povară, ele fiind o permanentă sursă de îngrijorare, nemulțumire și stres. Zi bună pentru relațiile cu prietenii prin felul în care pot decurge consultările. Tot în preajma acestei zile, intuiții și presimțiri corecte ori protecție în fața unor pericole.

Taur

În prima parte a zilei de 26 mai, nativii vor face efortul de a-și conserva starea de sănătate. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, ar putea ieși la iveală invidii și gelozii, rivalii pot încerca să-i păcălească pe nativi. În tot acest peisaj presărat cu riscuri, va funcționa protectiv Trigonul regal pe semne de Apă și mai ales relația armonică dintre cei doi Benefici (Venus și Jupiter) concretizată sub forma unor avertismente venite la timp sau a unor informații esențiale de care Taurii trebuie să țină cont. Atenție la capcanele strecurate într-un contract sub forma unor clauze aparent legale sau a unor condiții abuzive. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, axa celor două case ale banilor, ale veniturilor curente și avantajelor materiale va fi solicitată din plin. Luna Plină în Săgetător, care se va produce în după-amiaza zilei de 29 mai, va ridica probleme juridice, chestiuni de legalitate sau relații cu reprezentanții unor instituții în vederea reglementării lor. Numeroase discuții, vești, corespondență intensă, elaborare de documente și acte doveditoare. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, alături de Soare, va genera un adevărat vârtej de știri, opinii, schimburi de idei, creând o stare de suprasolicitare asupra nativilor care vor trebui să aibă abilitatea să identifice informațiile utile lor și corecte dintr-un șir lung de ipoteze și speculații. E nevoie de calm, atenție la detalii și obiectivitate. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, chestiunile de fond, importante pentru construcția interioară a Taurilor (conștiință de sine, convingeri, idealuri, atașamente, proiecte pe termen lung, aspirații), vor constitui un sector de viață apăsător. Deplasări dificile, cu piedici și disconfort și mesaje bruiate sau întrerupte; efort de a se detașa sau a uita secvențe neplăcute de viață.

Gemeni

În prima parte a zilei de 26 mai, predispoziție spre relaxare, detașare de factorii de stres, obligații curente presante, termene fix de predare sau constrângeri. Nevoia libertății de mișcare, preocupări facile, interes pentru divertismentul lejer. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, se vor contura îngrijorări sau nemulțumiri provocate de schimbările unui context de muncă cu sau fără implicații salariale. A nu se formula revendicări. În planul sănătății se pot declanșa răceli, viroze, infecții urinare, genitale sau la nivelul sinusurilor. A nu se face intervenții cu scop terapeutic, pentru analize ori chiar cu scop cosmetic care presupun tăieturi, incizii adânci, injecții, extracții, aspirații etc. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, Gemenii vor fi obligați să facă față exigențelor unor ipostaze oficiale sau cu o pronunțată componentă juridică și legală (întâlniri cu avocați, consultări cu mediatori, alcătuire de dosare, strângere a actelor și dovezilor, depunerea unei mărturii într-un proces, participarea la o anchetă). Aspectul nu este nefast ci doar sâcâitor, solicitant și îi va expune pe nativi în fața lumii sau a opiniei publice. Aceste ipostaze se pot contura cu mai multă vigoare în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, eveniment astrologic care se va reflecta și asupra casei I a personalității. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va da nativilor o foarte bună capacitate de exprimare, multă spontaneitate, fantezie, capacitate de a se descurca, de a găsi rapid soluții. Gemenii vor arăta bine, vor fi vioi, simpatici și veseli pentru următoarele două săptămâni. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, griji materiale sau mici neconcordanțe, amânări sau întârzieri în privința acordării sau intrării în posesia unor bani, bunuri materiale sau servicii.

Rac

În prima parte a zilei de 26 mai, enervări și efort de a depăși stresul cotidian. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, sentimente profunde, intense, stârnite de furtuna amintirilor și reeditărilor afective care îl împing pe câte un nativ spre exces de emotivitate, slăbiciune și lacrimi. Femeile care au trecut de curând prin despărțiri, certuri, dezamăgiri vor fi mai vulnerabile. În funcție de construcție personală, vârstă și educație, nu vor fi excluse crizele de gelozie, remușcările, dorința de răzbunare. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, litigii de muncă sau chestiuni juridice de natură contractuală. Unele îi vor implica pe nativi într-o acțiune revendicativă comună, alteori, fiecare, pe cont propriu, va formula nemulțumiri și cereri. Posibilă etapă importantă în desfășurarea unui proces (audiere, mărturie, pronunțare). În planul sănătății, vor fi implicate în mod direct dar nu în chip defavorabil, brațele și membrele inferioare, cu tot ceea ce privește sistemul loco-motor (osatură, musculatură, circulație arterială, sistem nervos periferic). În preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, unele persoane vor avea amorțeli, crampe musculare, tremor, ca ecou al unor afecțiuni mai vechi. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va continua, în planul sănătății, ceea ce a declanșat, cu puțin timp în urmă, Luna Plină. În altă ordine de idei, intuim șansa Racilor de a intra în posesia unor informații speciale (discrete, secrete) prin mărturisiri, indiscreții, scurgeri de informații care le pot fi utile într-un sector de viață și activitate prin dezvăluirea motivelor ascunse ale unor evenimente. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, relații parteneriale dificile, marcate de indisponibilitatea nativilor de a fi diplomați, adaptabili sau înțelegători. 

Leu

În prima parte a zilei de 26 mai, diplomație și tact în conversațiile particulare sau în prestațiile publice (ședințe, convenții, congrese, întruniri, colocvii). Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, îngrijorări domestice, stricăciuni gospodărie; alterarea relațiilor cu rudele, tensiuni și ostilități pe relația soț/soție – socri. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, impulsuri puternice născute din dorința nativilor de a se afirma, de a avea succes, de a câștiga simpatia publicului sau de a obține performanțe sportive și artistice, în indiferent ce zonă a activității de creație sau interpretative. Leilor le place provocarea pentru că le permite să-și etaleze calitățile și să-și demonstreze, astfel, valoarea. Sentimente trăite cu patimă și efervescență, sporite în intensitate de Luna Plină în Săgetător care se va produce pe 29 mai și care, în afara casei a V-a a relațiilor afective, va marca și casa a XI-a a relațiilor de prietenie. Începând cu 30 mai, Mercur, o dată intrat în zodia Gemenilor, va continua ceea ce a declanșat Luna Plină. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, stări de spirit depresive, lipsa motivației și a energiei la locul de muncă, piedici inexplicabile dar cu o motivație reală ascunsă. Săptămâna va mai fi marcată de două tipuri de relații între planete: Trigonul regal pe semne de Apă, pe casele IV, VIII, XII, și Trigonul regal pe semne de Aer, pe casele III, VII și XI. Primele vor influența relațiile de familie, bunurile, patrimoniul, moștenirile și șansele subtile iar cel de al doilea Trigon va avantaja relațiile cu prietenii și partenerii de orice tip, schimburile de impresii și opinii, cooperarea , întâlnirile surprinzătoare. Uneori, intervenții verbale menite să deblocheze negocierile sau semnarea unor documente. Evoluție de genul „lovitură de teatru” în contextul unor procese și litigii. 

Fecioară

În prima parte a zilei de 26 mai, efort de a menține într-o stare de echilibru balanța plăților și a încasărilor. Demersurile nativilor vor fi date peste cap de evenimentele surpriză care îi vor obliga să facă plăți ori să susțină activitățile curente pe care, inițial, le amânaseră. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, etapă defavorabilă discuțiilor de curtoazie, de susținere a unui examen ori a unui interes (punct de vedere) într-o întrunire. Ar fi indicat să se amâne deplasările care nu sunt obligatorii. Nativii riscă să fie păcăliți ori induși în eroare cu bună știință de persoane de rea credință sau care acționează cu un motiv ascuns (invidie, rivalitate). Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, posibile ipostaze oficiale sau doar strict juridice care privesc statutul unui imobil, a locuinței, a averii personale sau a întregii familii. Este bine să se opereze pe baza informații clare și a documentelor și nu a impresiilor și speculațiilor sau supozițiilor. În după-amiaza zilei de 29 mai nu este exclus ca, faza de Lună Plină în Săgetător, să precipite evenimente sau să le sugereze, în ultima clipă, o soluție legală. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va deschide drum larg celor care vor să se afirme, să debuteze, să cucerească publicul, mai ales dacă aceștia sunt profesori, avocați, ziariști, oameni politici ori actori. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, reticență afectivă. Fecioarele pot da înapoi sau chiar se pot răzgândi, extrăgându-se dintr-o relație sentimentală de dată recentă. Mercur va susține discursurile publice, oralitatea în general, transmiterea de informații dar pe chestiuni de importanță modestă ori de scurtă durată. Posibilele afaceri ce ar urma să se desfășoare prin asocierea cu un prieten se vor dovedi șubrede și vor fi construite pe un detaliu important ascuns de respectivele cunoștințe.

Citiți restul zodiilor pe pagina HORSCOP URANIA. 

Citește mai multe despre Urania, Astrologie și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii